Kakariky
Prodám Kakariki rudočelého - Nabizim kakariky samce I samicky... vhodné na...
450 KčKakarikpohlavie
XXX.XXX.122.199
Kakarikpohlavie
XXX.XXX.103.244
Ďakujem za odpoveď … pri predaji mi bol povedaný presný opak
Kakarikpohlavie
XXX.XXX.103.244
Hlavní rozdíly mezi samcem a samicí Kakariki:
Velikost a tvar hlavy: Samec má větší, širší a hranatější hlavu, samice je drobnější a jemnější.
Zobák: Samci mají mohutnější, širší a vyšší zobák. U samic je zobák menší a jemnější.
Oči: Samci mívají větší oči.
Zbarvení: I když jsou zbarvení totožné, samec má zpravidla výraznější červenou skvrnu na čele.
Chování: Samci jsou často odvážnější a zvědavější, zatímco samice bývají plaché.
Kakarikpohlavie
XXX.XXX.122.199
Zdravím, psal jsem Vám už /22.1.2026 14:53/ a teď se musím omluvit nebo až z těchto fotografií v tomto vlákně je dobře vidět rozdíl v pohlaví. Moc se omlouvám.
A máte pár 1,1kakariki rudočelý v mutací :
1,0samec straka
0,1samička lutino
A jestli můžu, tak ta klec je úplně špatně vybavena = vyměnit všechny bidla za přírodní(černý bez, bříza, smrk, jabloň, třešeň), budka co nejvíc ke stropu(nejsou to myši), sépie zavěsit k bidlu výše, ty medové tyčinky nedávat - škodí! Na spodek misku s vodou - rádi se koupou a také drn trávy k hrabání(celoročně). Jen proso nestačí, přidat nahý oves, prosa všech barev i klasové proso(zavěsit), kardi, pohanku, paddy rýže, ostropestřec mariánský, čirok, lesknice a zamíchat a máte super směs. Pak zelené(pampeliška list i květ, ptačinec, teď nať mrkve i petrželu, listový špenát - supermarket), okusy(vrba, lípa, trnka, smrk), bílkoviny(vajíčko na tvrdo), ovoce a zelenina, minerální písek s mušlemi(sépie nestačí), vitamíny - Suprervit D do vody-dle návodu, Roboran pro exoty(na zrní, ovoce, vaječ.míchace), Muta-vit od Versele-Laga(do vody) a tyto vitamíny celoročně plně vyhovují a stačí.
Prosím přijměte toto jako mou omluvu, že jsem Vás přivedl k omylu. Děkuji moc a přeji hodně úspěchů. S pozdravem Zappe
Kakarikpohlavie
XXX.XXX.103.244
Ďakujem za rozsiahlu odpoveď - radu …
V zásade mi je jedno, ktorý je samec a ktorý samica len nech je to párik … to ale znamená, že predávajúci sa pomýlili dokonca 2x.
Čo sa týka jedla a vody všetko majú, len je to na druhej strane klietky a ostatné vymením - urobím ako ste mi poradili.