Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

30.3.2016 07:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.1

Muzete mi zduvodnit pohybovy projev meho samce pyrury modrobrade?casto se prikrci na bidle a na prazdno potrepava kridly.nejdrive jsem si myslel, ze to je z prostorovych duvodu, ale venku ma par 3x2m volieru a dela to stale.napada me, ze to je mozna projev stresu v me pritomnosti.u jinych ptaku jsem toto nezaznamenal.a delal to i sam, jak jsem ho jeste nemel doparovaneho, takze projev k opacnemu pohlavi to nebude.dekuji.

30.3.2016 09:05
eli22

XXX.XXX.181.33

Myslím, že projev k opačnému pohlaví to právě bude.

Neregistrovaný uživatel

30.3.2016 09:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.117.27

eli22 napsal(a):
Myslím, že projev k opačnému pohlaví to právě bude.

Jak jsem napsal.delal to i sam, jak jsem samici k nemu nemel.

30.3.2016 09:29
m.zedlitzer

XXX.XXX.70.39

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jak jsem napsal.delal to i sam, jak jsem samici k nemu nemel.

Dobrý den.
K tomu, aby se mu splašily hormony a chtěl se pářit nepotřebuje samici. To je příroda.

artan

30.3.2016 09:59
artan

XXX.XXX.195.189

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Muzete mi zduvodnit pohybovy projev meho samce pyrury modrobrade?casto se prikrci na bidle a na prazdno potrepava kridly.nejdrive jsem si myslel, ze to je z prostorovych duvodu, ale venku ma par 3x2m volieru a dela to stale.napada me, ze to je mozna projev stresu v me pritomnosti.u jinych ptaku jsem toto nezaznamenal.a delal to i sam, jak jsem ho jeste nemel doparovaneho, takze projev k opacnemu pohlavi to nebude.dekuji.

Je to normální chování u spousty papoušků, dělají to třeba i amazoňani, arové nebo i menší druhy jako třeba rozely, barnardi nebo právě pyrury.
Není to žádný projev stresu, jen jsou hlavně na jaře aktivnější a předvádí se.

Přidejte reakci

Přidat smajlík