monina
XXX.XXX.10.96
Poradíte jakého papouška koupit? ZKušenosti mám s andulkami, korelou, roselou a senegalcem.
Ráda bych mazlíka a aby se naučil trošku mluvit. Myslím si na mníška šedého.
Doporučíte mi nějakého papouška, bydlím v paneláku.
děkuji.
Strnad
XXX.XXX.144.116
monina
napsal(a):
Poradíte jakého papouška koupit? ZKušenosti mám s andulkami, korelou, roselou a senegalcem.
děkuji.
A co pyrura.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.175.210
monina
napsal(a):
děkuji.
Pyrura ideáka..třeba perlata, at je na co koukat.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.175.210
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pyrura ideáka..třeba perlata, at je na co koukat.
Perlata.
monina
napsal(a):
děkuji.
Když myslíte na mníška, kupte si ho. Vaše kriteria splňuje a přírodní je levný. Dnes je nemám, ale odchovával jsem je 10 let. V hejnu jsou krákoraví křiklouni. Když byly děti malé, dnes mám takové vnuky, vzal jsem po vylétnutí jedno mládě domů na ochočení. Byl milý, nekřičel, mají na to pěkné vzpomínky a fotky.
Mluvit jsme ho neučili, breptl tři slova. Když koupíte ručně dokrmeného, jistě budete spokojena.
Moudivláček
napsal(a):
Když myslíte na mníška, kupte si ho. Vaše kriteria splňuje a přírodní je levný. Dnes je nemám, ale odchovával jsem je 10 let. V hejnu jsou krákoraví křiklouni. Když byly děti malé, dnes mám takové vnuky, vzal jsem po vylétnutí jedno mládě domů na ochočení. Byl milý, nekřičel, mají na to pěkné vzpomínky a fotky.
Mluvit jsme ho neučili, breptl tři slova. Když koupíte ručně dokrmeného, jistě budete spokojena.
Souhlasím. A mníšek bude mluvit určitě. Náš mluví cca 30 slov a hlavně celé věty. Můuvit jsem ho neučila.