Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Australie2015

28.2.2016 14:23
Australie2015

XXX.XXX.44.16

Dobrý den, prosím o radu. Od konce října mám andulky (5 párů) v hospodářském stavení, kde teplota při největších mrazech neklesla pod 8°C. Nachystal jsem si venkovní volieru i s budkama s plánem, že do ní andulky přestěhuju koncem bžezna. Ale andulky mi nyní začali snášet vejce na zem klece. Doporučili byste mi dát jim teď budky a nechat je v této kleci nebo je dát už ven? Jde mi o to jaký vliv by na ně teď měla změna teploty. Mám obavy aby ještě teploty neklesly pod 0. Děkuji za rady.

28.2.2016 14:28
andulka9

XXX.XXX.19.49

Andulky odolají velkou zimu 0 -5 až -10 ja je mam v celorocní voliere v lednu bylo rano dokonce -16 tak neco vydrzet musí a budky take nechavam po celí rok ve voliere

28.2.2016 14:29
simacek123

XXX.XXX.142.1

Australie2015 napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu. Od konce října mám andulky (5 párů) v hospodářském stavení, kde teplota při největších mrazech neklesla pod 8°C. Nachystal jsem si venkovní volieru i s budkama s plánem, že do ní andulky přestěhuju koncem bžezna. Ale andulky mi nyní začali snášet vejce na zem klece. Doporučili byste mi dát jim teď budky a nechat je v této kleci nebo je dát už ven? Jde mi o to jaký vliv by na ně teď měla změna teploty. Mám obavy aby ještě teploty neklesly pod 0. Děkuji za rady.

Adukly jsou velmi dobře prispusobeny dosti kolisavim teplotam, nekolikrat jsem odskousel a nemá to zadny negativni vliv.Ven je klidne dati můžete, nekteri chovatele, nemyslim ty zdejsi ale co znam dali i budky.Co se tyce snasenlivosti a samotne inkubace prizemni mraziky nemaji zadny vliv, druhy ti napise kam spechat.Delej dle svého rozumu dojdes dále.

28.2.2016 14:29
andulka9

XXX.XXX.19.49

Celý

Přidejte reakci

Přidat smajlík