Papoušek patagonský nebo alexandr malý

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.1.2016 19:34
aquacorpus

XXX.XXX.129.159

Dobrý den,
mám prostředky i prostory si pořídit papoušky patagonské nebo alexandry malé ( oba druhy se mi moc líbí). Mám možnost je umístit do venkovní voliéry s nevytápěným záletem. Prolet 3 m, výška 2 m, šířka 1,2 m. Myslím na pořízení jednoho páru.
Jak byste mi je prosím zhodnotili - hluk, odchovy, výhody či nevýhody těchto druhů...
Doposud jsem choval jen andulky, korely a drobotinu... Také bych měl zvážit hledání nových majitelů pro odchovy těchto papoušků, zas všechny si nechávat nemůžu.
Děkuji za Vaše názory...

ikor

2.1.2016 08:29
ikor

XXX.XXX.73.211

aquacorpus napsal(a):
Dobrý den,
mám prostředky i prostory si pořídit papoušky patagonské nebo alexandry malé ( oba druhy se mi moc líbí). Mám možnost je umístit do venkovní voliéry s nevytápěným záletem. Prolet 3 m, výška 2 m, šířka 1,2 m. Myslím na pořízení jednoho páru.
Jak byste mi je prosím zhodnotili - hluk, odchovy, výhody či nevýhody těchto druhů...
Doposud jsem choval jen andulky, korely a drobotinu... Také bych měl zvážit hledání nových majitelů pro odchovy těchto papoušků, zas všechny si nechávat nemůžu.
Děkuji za Vaše názory...

Patagance možete nahať vonku i -25c.hluk robia ked pride kvám dzudzé.alex.musiťe dať na teplo.

bb

2.1.2016 08:41
bb

XXX.XXX.13.153

Místo malých čínské, ti jsou super, ale pozor, krom železa rozštípou skoro vše

2.1.2016 11:55
aquacorpus

XXX.XXX.128.171

Vím, že někdo má alexandry malé celoročně venku a bez problémů?

ikor

2.1.2016 12:31
ikor

XXX.XXX.73.211

aquacorpus napsal(a):

Zamrznu im prsti.

2.1.2016 14:36
aquacorpus

XXX.XXX.128.171

Takže pokud bych se rozhodl pro alexandry, tak buď abych je přezimoval v maštali nebo vymyslel jak v záletu přitápět, pokud se rozhodnu zřídit podmínky tak aby vyhovovali, co mé ostatní otázky.

ikor

3.1.2016 10:13
ikor

XXX.XXX.73.211

aquacorpus napsal(a):
Takže pokud bych se rozhodl pro alexandry, tak buď abych je přezimoval v maštali nebo vymyslel jak v záletu přitápět, pokud se rozhodnu zřídit podmínky tak aby vyhovovali, co mé ostatní otázky.

Alex.činské vonku.

3.1.2016 13:56
kubrt11

XXX.XXX.53.50

aquacorpus napsal(a):

Zdravím, já je takto chovám řadu let, mají zděný zálet bez vytápění, zamrzá v něm běžně voda!Při teplotách pod -5st.zavírám na noc výletová okna, nikdy jim prsty neomrzli, silná bidla jsou samozřejmostí!K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík