Přípravky na škubání a reprodukci

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

volnyJ

19.12.2015 11:33
volnyJ

XXX.XXX.195.189

Dobrý den,
zaregistroval jsem tady i v nové exotě nabídku nějakých přípravků, má s tím někdo nějaké zkušenosti?
Podle textu v inzerátu vypadají zázračně a můžou pomoct chovatelům např. se škubáním na což momentálně nic fungujícího není.

19.12.2015 13:43
simacek123

XXX.XXX.142.1

volnyJ napsal(a):
Dobrý den,
zaregistroval jsem tady i v nové exotě nabídku nějakých přípravků, má s tím někdo nějaké zkušenosti?
Podle textu v inzerátu vypadají zázračně a můžou pomoct chovatelům např. se škubáním na což momentálně nic fungujícího není.

No jestli to funguje tak jak vse ostatní tak je to jen zas pro zisk, ani leky na zhubnuti nepomahaji, u ptaku nepomahaji ani kapky na zviseni reprodukce a kdoví ceho se ještě dočkáme, netvrdim ze to něco v sobe nemá ale zadne zázraky to zase nebudou.Je to mozna něco podobného jako pripravek proti skubani u slepic, tez nezabral.Spise pomuze jina skladba vyzivi.

matusko

19.12.2015 21:50
matusko

XXX.XXX.39.199

volnyJ napsal(a):
Dobrý den,

Papagáj si ohryzáva perie vždy z nejakého dôvodu. Ten dôvod spravidla nie je neprítomnosť takýchto prípravkov. Takmer vždy je to prejav fyzickej alebo psychickej nepohody, ktorú treba odhaliť. Pri šklbaní papagájov je jediným riešením prísť na jeho príčinu a odstrániť ju. Riešenie následkov je krátkodobá záležitosť, ktorá pomôže len vo výnimočných prípadoch.

20.12.2015 00:44
alex66

XXX.XXX.204.8

Tento inzerát je podle mě značně pochybný. Mimo to, že žádný takový zázračný přípravek neexistuje, to by se tady dávno vědělo a není tam vůbec uvedený název přípravku a na fotce jsou nějaké kanystry bez jakýchkoliv nálepek. Takže podle toho si dotyčný tyto přípravky míchá sám doma a ještě nevymyslel název.

Přidejte reakci

Přidat smajlík