21sasa
napsal(a):
Prosim o radu Mohu mit vzyme v uyavřenej kolne parek fišeraku nezmrznu mi dekuji za odpoved.
Aagoší jsou "afričaní", mohou jim omrznout prsty a na kondici jim to určitě nepřidá, já bych nedoporučoval s nima experimentovat. Určitě lepší bude je dát do domu na teplotu alespoń 10 stupňů. Tučnější, krmení a budka na spaní pomůže zimu překonat. Mirek
mmirek
napsal(a):
Aagoší jsou "afričaní", mohou jim omrznout prsty a na kondici jim to určitě nepřidá, já bych nedoporučoval s nima experimentovat. Určitě lepší bude je dát do domu na teplotu alespoń 10 stupňů. Tučnější, krmení a budka na spaní pomůže zimu překonat. Mirek
Ja chovam agose ve vytapenych celoročních voliérách, teplota v zime kolem 5-8stupnu, tucneji krmivo jako slunecnice ve vetsim množství není vhodne., spise skodi po zdravotni strance.Budky nedavam jelikož i při teplote 8stupnu dobře aklimatizovani ptaci nasednou.
simacek123
napsal(a):
Ja chovam agose ve vytapenych celoročních voliérách, teplota v zime kolem 5-8stupnu, tucneji krmivo jako slunecnice ve vetsim množství není vhodne., spise skodi po zdravotni strance.Budky nedavam jelikož i při teplote 8stupnu dobře aklimatizovani ptaci nasednou.
Dobry den,
muzete prosi rozvynout jak ta slunecnice skodi?
Dekuji smidla.eu.
smidla
napsal(a):
Dobry den,
muzete prosi rozvynout jak ta slunecnice skodi?
Dekuji smidla.eu.
Slunecnice není vhodna ve vetsim množství a to u druhu kteří ji berou prednostne, ve vytapenych voliérách davam max 20%, neco jiného je ve venkovních voliérách.nejsem spisovatel vice se doctete na strankach kde to jiste najdete, je toho psano dosti.Tez najdete i vhodne smesi pro agose.