Tak nevím co si mám myslet

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.10.2015 07:51
zvířata - eu

XXX.XXX.159.151

Tak nevím co si mám myslet o tmle e-malu a jim podobným ? okurkou@seznam.cz
Re: Alexandr čínský
Dnes 21.10.2015,7:41:48
Komu: Mirziva@seznam.cz
g
zptrávně
- Původní zpráva -
Od: Mirziva@seznam.cz
Komu: okurkou@seznam.cz
Datum: 21.10.2015 7:01:20
Předmět: Re: Alexandr čínský

Někoho tak omezeného bych chtěl poznat.I když možná bych mohl tušit.Ale neumět prodat za rozumnou cenu svůj odchov světčí o někom kdo toho celkově v životě moc nepobral.

(Tento e-mail byl odeslán jako odpověď na Váš inzerát https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/2616314/alexandr-cinsky na inzertním serveru iFAUNA.).

21.10.2015 07:54
zvířata - eu

XXX.XXX.159.151

zvířata - eu napsal(a):
Tak nevím co si mám myslet o tmle e-malu a jim podobným ? okurkou@seznam.cz
Re: Alexandr čínský
Dnes 21.10.2015,7:41:48
Komu: Mirziva@seznam.cz
g
zptrávně
- Původní zpráva -
Od: Mirziva@seznam.cz
Komu: okurkou@seznam.cz
Datum: 21.10.2015 7:01:20
Předmět: Re: Alexandr čínský

Někoho tak omezeného bych chtěl poznat.I když možná bych mohl tušit.Ale neumět prodat za rozumnou cenu svůj odchov světčí o někom kdo toho celkově v životě moc nepobral.

(Tento e-mail byl odeslán jako odpověď na Váš inzerát https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/2616314/alexandr-cinsky na inzertním serveru iFAUNA.).

1, se předstvím Od: Mirziva@seznam.cz e-mail mě nic neříká a zakolik prodávám svůj odchov je má věc! Hezký den
Také někomu chodí poodobné e.maile nebo sms koupím alexandr čínjský 1.000kč do výkupu 6H ráno?

21.10.2015 07:58
zvířata - eu

XXX.XXX.159.151

zvířata - eu napsal(a):
1, se předstvím Od: Mirziva@seznam.cz e-mail mě nic neříká a zakolik prodávám svůj odchov je má věc! Hezký den
Také někomu chodí poodobné e.maile nebo sms koupím alexandr čínjský 1.000kč do výkupu 6H ráno?

Už chápu má jich více Alex.čínský a che vydělat aha """"chovatel"" Mirziva@seznam.cz """""""""""""""""Mirzivo nepš mě Hovadiny díky """"""""""""""""""""""...

Prodám mláďata alexandrů čínských.Výběr ze 12 mláďat s možností sestavení nepříbuzných párů.Cena za mládě 2900, -kč.Nově sestavený pár 5500, -kč.

Plemeno Alexandr čínský
V textu

21.10.2015 06:54 | Počet zobrazení14x
Nahlásit
Editovat
Zvýhodnit
Smazat
Prodávající - kontakt
Jihomoravský kraj

Mirziva@seznam.cz

69301 - Horní Bojanovice, okr. Břeclav.

21.10.2015 10:34
raduz

XXX.XXX.22.93

No normálně bych asi nereagoval ale už mě ty věčné tahanice kolem ceny za odchovy nebo to kolik Vám dá výkup začínají pěkně...
Nehledě na to že se Ve vašem případě takřka 100% jedná o uživatele, který si tady včera nechal odstranit profil (uživatel pravda) aby mohl opět pod novým nickem založit další nesmyslnou diskuzi!

Skutečně úroveň některých zdejších diskutujících a jejich příspěvky vypovídají o úrovni českého chovatelství. Když vidím jak je někdo ve čtyři ráno schopný vstávat aby měl jistotu prvního fleku u výkupu, tak mě tak napadá na co vlastně ty ptáky chováte, když si tu pak dokola stěžujete, že je nemůžete prodat. Kupte si prase do chlívku a máte vystaráno.

Kde jsou ty časy kdy se tady člověk opravdu něco dozvěděl a potkal zde pravé chovatele

21.10.2015 18:37
bflmpz

XXX.XXX.56.17

raduz napsal(a):
No normálně bych asi nereagoval ale už mě ty věčné tahanice kolem ceny za odchovy nebo to kolik Vám dá výkup začínají pěkně...
Nehledě na to že se Ve vašem případě takřka 100% jedná o uživatele, který si tady včera nechal odstranit profil (uživatel pravda) aby mohl opět pod novým nickem založit další nesmyslnou diskuzi!

Skutečně úroveň některých zdejších diskutujících a jejich příspěvky vypovídají o úrovni českého chovatelství. Když vidím jak je někdo ve čtyři ráno schopný vstávat aby měl jistotu prvního fleku u výkupu, tak mě tak napadá na co vlastně ty ptáky chováte, když si tu pak dokola stěžujete, že je nemůžete prodat. Kupte si prase do chlívku a máte vystaráno.

Kde jsou ty časy kdy se tady člověk opravdu něco dozvěděl a potkal zde pravé chovatele

Jo Pravda byl nejspis stary dobre znamy Hrabovsky stejne chyby stejny slovosled vyhrozovani ze na ifaune konci atp.nejaky cas byl od neho pokoj ale jak vidno znova vystrkuje ruzky nebo se vratil s blazince tezko rict

Přidejte reakci

Přidat smajlík