Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.9.2015 11:30

Zdravim vsechny a mam prosbu na chovatele rozel.Potrebuji vedet pohlavi.Predem diky za tipy.

15.9.2015 11:37

16.9.2015 22:43

To mi nikdo neodpovi ? Jeste bych upresnil ze na kazde fotce je jiny ptak, tj 8 kusu.Melo by to byt zlutohlava samec, samice, samice a pestre samice, samice, samec, samice a samec-tj rubina 3 samice a cervene 2 samci.

17.9.2015 07:39
atobajus

XXX.XXX.195.189

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To mi nikdo neodpovi ? Jeste bych upresnil ze na kazde fotce je jiny ptak, tj 8 kusu.Melo by to byt zlutohlava samec, samice, samice a pestre samice, samice, samec, samice a samec-tj rubina 3 samice a cervene 2 samci.

Proč se ptáte když ho znáte? Máte možnost posoudit to v reálu což je lepší než tady na fotkách kde Vám stejně každý řekne něco jiného.

17.9.2015 22:35

Ptam se proto, ze s rozelama zacinam a to pohlavi mi bylo takhle receno pri nakupu od chovatelu, od kterych jsem je kupoval.Tak si to chci nechat potvrdit, nebo vyvratit. Chovam leta neofemy a nemam problem u nich s urcenim pohlavi, ale u nekterych kusu si ani ja nejsem na sto procent jisty.Ale stane se, ze se mi ptaji jini chovatele, treba zrovna rozel, abych jim poradil s urcenim u neofem.Tak to jen na vysvetlenou, proc se ptam na pohlavi.Ale jestli je to problem, tak mi radeji nikdo neradte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík