Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zoufalka

3.9.2015 19:16
zoufalka

XXX.XXX.120.60

Dobrý den, prosím Vás vylétlo mi z budky mládě andulky a má vadu zobáku spodní zobáček má před horním, co můžu udělat.Díky za odpovědi.

3.9.2015 21:01
simacek123

XXX.XXX.142.1

zoufalka napsal(a):
Dobrý den, prosím Vás vylétlo mi z budky mládě andulky a má vadu zobáku spodní zobáček má před horním, co můžu udělat.Díky za odpovědi.

No nenadelate nic, je to vada s kterou se bud nauci zit nebo nebude prijimat dostatecne potravu.Do chovu to sice není, tak akorát snad nejakemu zacatecnikovi do klece, nebo jako dom mazla. Tak jako u každého zvířectva i u exotu pokud se nejedna o vzacny druh je provadena selexe-vyrazeni z chovu.Ale to pro vas není jelikož budete zachranovat i takzvane zmrzacene.

9.9.2015 08:26
hanka s.

XXX.XXX.72.61

Měla jsem takového anduláčka.Měl též takovou vadu.Dožil se tří měsíců.Holt něco je ve vývoji špatně.Byl normálně veselý, drzý, učenlivý.Létal jak o život.Normálně žral.Žel jednoho dne jsem ho našla na dně klece...

9.9.2015 08:27
hanka s.

XXX.XXX.72.61

Zapomněla jsem dodat, že se i velmi pozdě opeřil.I když byl o jeden den mladší než druhý anduláček, jeho vývoj se jakoby zpomaloval.Opeřil se o deset dní později.

Přidejte reakci

Přidat smajlík