Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

1.4.2018 01:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Co jsem nepředpokládal a hlásal že nikdy neudělám se nakonec stalo.Kobylu jsem dnes vrátil původní majitelce a tím to všechno skončilo.Samozřejmě jsem s ní našel odpovídající ustájení a i zaplatil první dva měsíce raději.Pak je to již starost jen a jen její.Do toho mého stěhování se bohužel připletla ještě nutnost návratu domů.Neodkladně.To už nedám a nemám to jak jinak vyřešit.Nemělo by cenu jí tu nechat někde bez dozoru a vrátit se možná za rok a nebo již vůbec.Tak jsem to vyřešil takhle a stejně mám pocit jako by umřela nebo co.Vím že jsem i tady některé lidi možná zklamal.Tím se chci omluvit i za své výroky které jsem nakonec nebyl schopen splnit ani u svého koně a rozloučit se samozřejmě.Na koně musím navždy zapomenout.Tak ahoj a ať Vám to vychází u koní lépe než mě.smajlík

1.4.2018 08:11
sisi58

XXX.XXX.191.1

Nám se neomlouvejte. Nám je to tu vcelku u perdele, co jste řekl nebo napsal. Ale ukázat koni, jak by se mohl mít a pak ho vrátit do původního chaosu a nejistoty ne-li strádání?
Na to musí mít člověk povahu.
Nic, jdu za svými koňmi a budu se k nim dnes chovat obzvlášť mile.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.4.2018 09:49

Není dneska apríl?

1.4.2018 09:50

Těžko při dnešním datu odhadnout, jak moc vážně jsou slova míněna.

Mám pro tuto situaci rezervní plán. Kdybych neměla kolem sebe koňáky, kterým bych věřila, radši bych - po kontrole na místě - darovala kobylku někomu z dlouholetých diskutujících. Je tu několik lidí, o kterých jsem si udělala odhad, že rozumí a starají se. Nic o mých rezervních plánech ale netuší smajlík Ale kříženec fjorda by se asi neměl špatně mezi fjordy lidí, kteří ví dost o riziku schvácení a dalších metabolických onemocnění. Nebo kteří jsou schopni obstarat dostatečný pohyb - ale přiměřený kondici a s ohledem i na psychiku koně. Snad by se neměla špatně ani třeba na Slovensku ve stádečku huculů. Apod. Podobnost s některými diskutujícími je čistě náhodná smajlík Jak jsem psala, nikdo nic netuší. A snad se nic nepotento. A zatím mám kolem sebe koňáky, kterým věřím.

1.4.2018 09:52
koně

XXX.XXX.205.252

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Co jsem nepředpokládal a hlásal že nikdy neudělám se nakonec stalo.Kobylu jsem dnes vrátil původní majitelce a tím to všechno skončilo.Samozřejmě jsem s ní našel odpovídající ustájení a i zaplatil první dva měsíce raději.Pak je to již starost jen a jen její.Do toho mého stěhování se bohužel připletla ještě nutnost návratu domů.Neodkladně.To už nedám a nemám to jak jinak vyřešit.Nemělo by cenu jí tu nechat někde bez dozoru a vrátit se možná za rok a nebo již vůbec.Tak jsem to vyřešil takhle a stejně mám pocit jako by umřela nebo co.Vím že jsem i tady některé lidi možná zklamal.Tím se chci omluvit i za své výroky které jsem nakonec nebyl schopen splnit ani u svého koně a rozloučit se samozřejmě.Na koně musím navždy zapomenout.Tak ahoj a ať Vám to vychází u koní lépe než mě.smajlík

To je v životě prostě tak, nikdy neříkej nikdy
Bohužel to platí a myslím, že málokdo propluje bez toho, že by se mu stalo něco, o čem byl hluboce přesvědčen, že NIKDY
Něco jde lehce ovlivnit, třeba pouhým zdravým rozumem a drobátko odhadem a předvídáním.
Ale pak jsou věci, které se stanou a nejdou odestát

Neregistrovaný uživatel

1.4.2018 17:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Jéé tak já už vím kde mám telefon. Dva dny ho postrádám a už vím kdepak jsem ho nechal.Každopádně nikam se nechystám a už vůbec nikomu nevracím koně. Jinak mi už ta vrácená kobyla spapala dvě kila mrkve a tak litr pamlsků od fitminu.A to máme teprve pět hodin a večer ke kávě ještě něco určitě padne.

Neregistrovaný uživatel

1.4.2018 17:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Kobča má medový a mrkvový.Valášek miluje zase tyhle jablečný. Odpůrci pamlskování by mě zabili.

1.4.2018 18:03

Slušné, Sisi se tedy hustě chytla, hned vás pěkně sepsula, jéje.

Zrovna dneska je jediný den, kdy bych měla náladu na příspěvky typu Jak zkrotit dvacetilého miniponíka nebo Neznáte někdo udělátko, které by za mě jezdilo?

1.4.2018 18:21
Horsana

XXX.XXX.40.140

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Slušné, Sisi se tedy hustě chytla, hned vás pěkně sepsula, jéje.

Zrovna dneska je jediný den, kdy bych měla náladu na příspěvky typu Jak zkrotit dvacetilého miniponíka nebo Neznáte někdo udělátko, které by za mě jezdilo?

Neregistrovaný uživatel

1.4.2018 18:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Já mám takovou "kamarádku" které v pátek pomůžete jak blbec nastěhovat pohovku a skříň, zapomenu tam telefon a místo toho aby mi ho třeba přivezla a nebo nějak dala vědět, tak si ze mě dělá srandu na ifauně.Jako na potvoru jsem byl na návštěvě v pátek v jiné stáji a tak jsem myslel že mi ho někdo třeba i ukradl tam.Zase tak moc jsem ho nesháněl když je "křuplý" od kobči. Zuzko nezlobte se na mě ale za tohle já opravdu nemohl. Jediný co jsem tam měl byla právě přihlášená ifauna a již jsem změnil heslo.Mě naopak hrozně těší jak Zuzka má ráda koně.Je to na tohle ten nejlepší člověk co znám na ifauně a kdo ví jestli ne úplně nejlepší vůbec.

1.4.2018 19:53
sisi58

XXX.XXX.191.1

Já mám takovou "kamarádku" které v pátek pomůžete jak blbec nastěhovat pohovku a skříň, zapomenu tam telefon a místo toho aby mi ho třeba přivezla a nebo nějak dala vědět, tak si ze mě dělá srandu na ifauně.Jako na potvoru jsem byl na návštěvě v pátek v jiné stáji a tak jsem myslel že mi ho někdo třeba i ukradl tam.Zase tak moc jsem ho nesháněl když je "křuplý" od kobči. Zuzko nezlobte se na mě ale za tohle já opravdu nemohl. Jediný co jsem tam měl byla právě přihlášená ifauna a již jsem změnil heslo.Mě naopak hrozně těší jak Zuzka má ráda koně.Je to na tohle ten nejlepší člověk co znám na ifauně a kdo ví jestli ne úplně nejlepší vůbec.

Přeháníte. Dejte za mě do budky té pipině, co to spískala. Ze mě si kliďánko může kdokoli vystřelit, ale na koně mi nesahejte, tam neznám bratra.

1.4.2018 20:09
kuba_74

XXX.XXX.190.228

Jestli by to nechtělo trochu nadhledu, což Sisi ? smajlík

1.4.2018 20:51

Já mám takovou "kamarádku" které v pátek pomůžete jak blbec nastěhovat pohovku a skříň, zapomenu tam telefon a místo toho aby mi ho třeba přivezla a nebo nějak dala vědět, tak si ze mě dělá srandu na ifauně.Jako na potvoru jsem byl na návštěvě v pátek v jiné stáji a tak jsem myslel že mi ho někdo třeba i ukradl tam.Zase tak moc jsem ho nesháněl když je "křuplý" od kobči.

Ale no táák. Když už něco spískáte, tak se k tomu postavte čelem a řekněte na rovinu, že za to může vaše potměšilé druhé já Nebo to je apríl na druhou?

1.4.2018 21:12
canka

XXX.XXX.35.234

Já v tom Sisi58 nenechám, já jsem tenhle příspěvek sežrala taky i s navijákem, ale nechtěla jsem se vyjadřovat, protože by to nebylo hezké...hlavně kvůli těm slovům, že kobylu nikdy pryč Meifi nedáš a už vůbec ne původní nespolehlivé majitelce...takže Sisi příspěvek mi v tu chvíli totálně mluvil z duše a i když u nás dneska fičelo jak blázen, udělala jsem si s kobylou krásný den a furt jí opakovala, že já ji nikdy nedám, za žádných okolností, i když bych měla jíst jen suchý rohlíky

Neregistrovaný uživatel

1.4.2018 21:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.226.145

Ne Dess to je bohužel tak, že když někomu řeknete nechci se vázat tak to stejně nepochopí.S ní nemůžu být kamarád.Prostě to nebere.

2.4.2018 07:46
sisi58

XXX.XXX.191.1

kuba_74 napsal(a):
Jestli by to nechtělo trochu nadhledu, což Sisi ? smajlík

Nadhled je pěkná věc, ale koně jsou moje srdcovka a jsem v tomhle směru poněkud přecitlivělá. Hlavně když vidím, jak se stále víc a víc hnusně dokáží lidé ke koním chovat. A protože koně trpí potichu, kolikrát si nikdo ani nevšimne, že je jim do ouvej.
Opravdu vím o mnohem lepších aprílových vtípcích, než byl tento.

2.4.2018 07:48
sisi58

XXX.XXX.191.1

canka napsal(a):
Já v tom Sisi58 nenechám, já jsem tenhle příspěvek sežrala taky i s navijákem, ale nechtěla jsem se vyjadřovat, protože by to nebylo hezké...hlavně kvůli těm slovům, že kobylu nikdy pryč Meifi nedáš a už vůbec ne původní nespolehlivé majitelce...takže Sisi příspěvek mi v tu chvíli totálně mluvil z duše a i když u nás dneska fičelo jak blázen, udělala jsem si s kobylou krásný den a furt jí opakovala, že já ji nikdy nedám, za žádných okolností, i když bych měla jíst jen suchý rohlíky

Canko, máte můj.

2.4.2018 09:19

Taky mi to nepřijde jako podařený žertík, kdyby to tu napsal někdo jiný, tak Meifi by byl první kdo by to komentoval, ale ne tak stručně a výstižně jako sisi, ale psal srdceryvnými litaniemi, a když by se to pak ukázalo jako vtip, nemyslím že by se smál.

Neregistrovaný uživatel

2.4.2018 13:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Ono se nikomu nemůžu divit že mi to nevěří celé.Už to neřeším a mým koním to stejně je prd platné stejně jako mě.Mě to i tehdy říkala ošetřovatelka že tohle by mi taky nevěřila kdyby jí to někdo vyprávěl na internetu.Markétě se to povedlo přesně jak potřebovala a chtěla.Moje chyba, mělo mě to napadnout kde mám telefon.Mimochodem ani tam pro něj nejedu, protože jsem u koní opět sám a nikdo se tu od rána ani neukázal.Přitom moc dobře všichni vědí jak to tu teď ten poslední měsíc bude.Doufám že začnu u koní konečně potkávat ty zodpovědné milující majitele koní.

Přidejte reakci

Přidat smajlík