Uživatel s deaktivovaným účtem
Uživatel s deaktivovaným účtem
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.213.247
Koně, sláma, nějaký ženský.Docela by tam mohla být i sranda s nimi.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.254
Kurnik asi začnu točit taky...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kurnik asi začnu točit taky...
Už to zdaleka není takové "bingo" jak to bývalo.Dost tomu utnul google "tipec".
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.213.247
Jojo to je ono.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Už to zdaleka není takové "bingo" jak to bývalo.Dost tomu utnul google "tipec".
To neva, ale točit kraviny, co celej den dělám a pak do cpát na net, to je asi děsná zábava, třeba se budu cítit zase "mladá"
No je do cela divný, tady říká jak je kůň nemocný - schvácený a jak potřebuje operaci a pak na něm jezdí a lítají v terénu tak nevím
paní koníky podle mě využívá, aby z lidí tahala peníze a to zázemí neni vhodné, malý prostor - koně nemaji dostatek pohybu nemohou si courat a maji ochable zádove svalstvo
https://www.youtube.com/watch?v=KDXIiTWva-g.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.213.247
Tak podle mě je právě velká chyba, že o tom kamarádka nemluví..Najde se totiž dost dobrých lidí, kteří byť jen málo, ale něco přispějí.Takhle je v tom člověk totiž sám.Nechápejte mě špatně, ale ona utvoří přes youtube jakousi "partu" s lidmi, které by jinak nikdy nevěděla že existují.Má obrovský potenciál oslovit mnohem větší počet lidí.Bude tam spousta hlavně těch mladších co to budou "prožívat" s ní.Má tam samozřejmě nějaké nedostatky, ale znáte to.Kdo jest bez viny, ať hodí kamenem.
Takhle si zkrátka tyrana koní fakt nepředstavuji a vlastně koně v mnohem honosnějších podmínkách se mají kolikrát hůř.Znám osobně stáj kde ustájení stojí přes 9000Kč měsíčně a do výběhu chodí koně občas.Ale mají dobré výsledky na závodech.