Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.213.247
Přeji všem krásné vánoce.Normálně se přeje mnoho dárků, radosti, pohodu, atd. Ode mě Vám bude muset stačit jen že nikomu nepřeji nic špatného a ošklivého.
Není to nic moc, já vím, ale zase to máte celoročně i mimo vánoce.
Takže šťastné a veselé nejen vánoce přátelé.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.118.20
Také mějte hezké svátky.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Opravdu veselé.
Posílám něco pro zasmání (jestli je to pro zasmání - edukativní časopis o koních pro děti)...
Probůh kde to prodávají? To by se snad mělo zakázat
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.118.20
Si holt někdo plete pojmy s dojmy
Chtěla jsem stylovou fotku pro vánoční přání, ale stařík se mi z neznámých důvodů nějak otočil
napsal(a):
Probůh kde to prodávají? To by se snad mělo zakázat
Kdyz muzou byt ucebnice prirodopisu pro ZS s obrazkem kozy se 4 struky, pak se da pouzivat k jizde na koni sedlo a udidlo... ale nedalo mi to dat to sem...chtela jsem jim napsat mail, ale radsi ho tam nemaj
Krásné vánoční svátky a vše nej v novém roce všem
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.118.20
napsal(a):
Kdyz muzou byt ucebnice prirodopisu pro ZS s obrazkem kozy se 4 struky, pak se da pouzivat k jizde na koni sedlo a udidlo... ale nedalo mi to dat to sem...chtela jsem jim napsat mail, ale radsi ho tam nemaj
Nebo v učebnici matematiky v prvním pololetí druhé třídy máme hledat obdélníky, ve kterých se součet jedné uhlopříčky rovná součtu druhé úhlopříčky, když to jsou čtverce. To je ta "alternativnost" - i to, co je špatně je vlastně správně.
Krásné a pohodové svátky přejeme i od nás. Facebook se hemží slavnostně večeřejícími koňmi, naši krtci si ale museli od huby odtrhnout a zavézt pěkně po blátě krmení srnečkám a bažantům.
Za mých mladých let jsme krmení vozívali na saních...
No, třeba v dubnu napadne.