Granule pro štěně AST?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2014 08:43
andy91

XXX.XXX.59.195

Prosím o radu, granule pro štěně AST... Annameat či ProPlan, nebo něco úplně jiné? Každý prodejce vychvaluje něco jiného. Mě osobně kamarád poradil Proplanky, ale více lidí, více zkušeností. Díkysmajlík

23.7.2014 12:05
pidla

XXX.XXX.225.86

Jestli chcete platit především reklamu a krásný pytel a je vám vcelku fuk, co bude vaše štěně jíst, tak kupte Proplan.
Jestli vám záleží na tom, čím budete štěndo krmit, tak nehleďte na vzletná doporučení, ale čtěte složení granulí. Obilí není vhodná strava pro psa, neurčité položky typu "vedlejší produkty", "proteiny" či "bílkoviny", "živočišné tuky" apod. jsou taky špatně. Annamaet patří mezi velmi kvalitní granule, ale rozhodně nejsou jediné v této třídě. Je dobré granule střídat - jak receptury v rámci jedné značky, tak mezi značkami. Psu tak nezleniví trávení a případné nedostatky jedné značky se vyrovnají.
A zkuste zvážit i krmení masem. Jistě, chce to něco málo si načíst o potřebách psa a složení krmné dávky, není to jen hrábnout do pytle, nasypat a neřešit. Ale přirozené jídlo se nedá srovnávat se sebekvalitnějšími extrudovanými kuličkami.

28.7.2014 09:08
klubíčko

XXX.XXX.92.130

andy91 napsal(a):
Prosím o radu, granule pro štěně AST... Annameat či ProPlan, nebo něco úplně jiné? Každý prodejce vychvaluje něco jiného. Mě osobně kamarád poradil Proplanky, ale více lidí, více zkušeností. Díkysmajlík

ProPlan je hnůj. Platíte pouze za obilí a značku.

Já bych mohla doporučit Brit Care, cena je skoro stejná jak ProPlan, dokonce ještě levnější a kvalita je rozhodně lepší.

A taky nejsou špatné Profine...

Jestli chcete nějakou bezobilnou recepturu, podívejte se zde: www.granule.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík