Dobrý den, mám dotaz ohledně inkontinence. Řešili jste někdo i pomocí fyzioterapie? Fenka křížence skoro 14 let, s nadváhou a horší funkcí jater (máme Hepa Pet Plus), kastrovaná od 8 let. Momentálně končí ATB, na veterinu jsem jela, protože často chodila čůrat v noci i doma. Chvilku to bylo lepší, krev v moči jí zmizela, ale poslední dva dny se počůrala i pod sebe (zatím každý den jednou). Doktor říkal, že má tu moč dost naředěnou. Takže jsem ve fázi hledání, jaké vyšetření třeba ještě chtít, nebo co můžu nejdřív zkusit sama alternativně (za 1-2 měsíce nejpozději jedeme znova na kontrolní krve).
Zatím jsem nepochopila, jak na inkontinenci můžou působit léky.
Dále mám v plánu prozkoumat Energy produkty a možnosti fyzioterapie.
Můžete mi někdo napsat své zkušenosti?
Děkuju, Lucka
Měl jsem v adopci kastrovanou 2 letou fenu greyhounda z Irska, bohužel inkontinentní. Fungovala pak bez problémů cca10 let na Propalinu...hodně let i na jen poloviční dávce, pak ke konci se musela dávka zvětšovat...je to potřeba vychytat, nesměla prostydnout atd...Pokud vám známý MUDr. předepíše lidský Ovestin - funguje to stejně a vyjde mnohokrát levněji...
na 2. fotce jí bylo už 13, 5
lupus4
napsal(a):
Měl jsem v adopci kastrovanou 2 letou fenu greyhounda z Irska, bohužel inkontinentní. Fungovala pak bez problémů cca10 let na Propalinu...hodně let i na jen poloviční dávce, pak ke konci se musela dávka zvětšovat...je to potřeba vychytat, nesměla prostydnout atd...Pokud vám známý MUDr. předepíše lidský Ovestin - funguje to stejně a vyjde mnohokrát levněji...
na 2. fotce jí bylo už 13, 5
Děkuji moc :)