Bulteriér - 3 měsíční pejsek s PP
Prodám Bulteriéra - po výborných, zdravotně testovaných rodičích. Pejsek je...
DohodouKatarina123
XXX.XXX.60.154
Krásný den, ráda bych se zeptala na radu. Mam 4 měsíčního Anglického bulteriera.Neresim kousání a pod chápu že musim odvést pozornost a pod ale jedna věc nám zatím nejde. Jakmile mu dávám něco z ruky tak mi ji málem sežere a když ukradne něco co nemá a chci mu to vzít tak začne vyhrožovat silným vrčením, platí zde prosím taky výměna ? To samé když žere z misky nemůžu skoro ani projít, díky za rady.
Dobrý den, tady mám radu jen jednu. Vraťte psa chovateli. Je mi jasné, že tohle nechcete slyšet, ale nemáte na to, abyste takové zvíře vychovali. Netušíte, že už teď je to dost vážné. Nemáte znalosti, zkušenosti. Ptáte se na internetové diskuzi... Ale prosím, tady nečekejte recept na bábovku...
Pokud je to takto malé a už tak vzteklé, má to náběh na přetáčivost. A když se přetočí bull plemeno, tak kouše. Pokud se okamžitě odborně nezakročí, bude se to věkem zhoršovat. Teď je to ještě sranda, ale za rok Vám ten bobánek urve nohu.
4 měsíční bulík, co jde po Vás, když projdete kolem misky a Vy to chcete řešit převedením pozornosti?
Jak psa, co si hledí žrádla a vrčí a vyjíždí převedete na něco jiného? Chcete mu snad podávat bokem další misku s krmením nebo co? To byste jen odměnila ono nežádoucí chování, kteté právě provádí. Zafixuje si "budu vrčet u žrádla= dostanu víc žrádla". Takže tudy ne...
Prosím Vás, tohle není hejt na Vás, jen se prosím proberte. Agrese se řeší KOREKCÍ a vědomým uklidněním, ne převedením agrese na jiný předmět apod. Ten pes se emočně neovládá. Tohle opravdu nepatří do rukou "liberálním" páníčkům. Útulky jsou plné podobných nezvádnutých bull plemen. Ať ten Váš není za rok jedním z nich... Tenhle pejsek potřebuje odborné vedení, jinak bude zle.
S pozdravem
Strejčková