Dobrman Halit Paša – štěňata s PP Vrh M
Prodám Dobrmana - Chovatelská stanice Halit Paša nabízí k rezervaci štěňata...
DohodouBonnie9
XXX.XXX.171.36
Dobrý den. Mám fenku 14 dní po operaci-odstranění mléčné žlázy. Operace trvala 3 hodiny (nádor byl velký) a nestihla se odoperovat druhá ,méně poškozená. Rána se nehojí ideálně, po konzultaci s vet dělám výplach dutiny, která tam vznikla + ATM mast. lokálně + analgetika. Jídlo i tekutiny do sebe dostane, no aktivita O, procházku zvládne. Má 9 let a já mám pocit, že bych se měla rozhodnout.... Prosím o Váš názor. Děkuji
Dobrý den,
na špatně hojící se rány po operacích, pro onkologické pacienty atd. doporučuji doplňky firmy Energy. Zadejte si do vyhledávače enrgyvet- poradna (Firma dělá přípravky zvlášť pro lidi a zvlášť veterinární). Vyskočí na Vás formulář pro veterinární poradnu, kde dostanete zdarma doporučení, které produkty by mohly fence pomoci. Uveďte tam vše, co jste uvedla zde, konkrétní léky co brala nebo stále bere po operaci, o jaké plemeno jde, čím krmíte.
Mají tam i telefonickou linku jako poradnu, ale funguje jen jeden den v týdnu, tak ta mailová poradna bude asi rychlejší. Nebo se mrkněte na kontakty na jejich veterináře, zda není nějaký poblíž Vašeho bydliště, abyste si tam mohla zaskočit pro radu.
A určitě doplňte probiotika. Po operaci měla ATB, ta vymlátila střevní flóru. Aby se naplno nastartovala regenerace tkání, je třeba aby potrava byla správně trávena a střeva vstřebávala živiny do zbytku těla. Bez vhodného složení mikroflóry to není možné. Starší pejsek se vždy hůř hojí než mladý, tak je třeba tomu pomoci.
Držím palce.
S pozdravem
Strejčková
Bonnie9
XXX.XXX.171.36
Děkuji, podívám se.
Hezký den
Helísková
Jana1111111
XXX.XXX.142.196
Bonnie9
napsal(a):
Dobrý den. Mám fenku 14 dní po operaci-odstranění mléčné žlázy. Operace trvala 3 hodiny (nádor byl velký) a nestihla se odoperovat druhá ,méně poškozená. Rána se nehojí ideálně, po konzultaci s vet dělám výplach dutiny, která tam vznikla + ATM mast. lokálně + analgetika. Jídlo i tekutiny do sebe dostane, no aktivita O, procházku zvládne. Má 9 let a já mám pocit, že bych se měla rozhodnout.... Prosím o Váš názor. Děkuji
Alavis Curenzym velmi pomáhá hojení.. . Zkušenost po operaci psa, kterému se nehojila jizva, ale důvodem proč se nehojila, nejspíše byla špatně fungující štítná žláza. To jsme zjistili, až půl roku po operaci, kdy se nám kluk nezdál, jak najednou chátrá. Člověk měl za to, že pokud lékař říká, všechny výsledky má v pořádku, že se týká i žlázy. Nikdo nám neřekl, že se toto důležité vyšetření dělá solo a na požádání. Tedy přeposílám dál. Možná někomu pomůže... . At se miláček brzy zahojí.
Jana1111111
XXX.XXX.142.196
Jana1111111
napsal(a):
Alavis Curenzym velmi pomáhá hojení.. . Zkušenost po operaci psa, kterému se nehojila jizva, ale důvodem proč se nehojila, nejspíše byla špatně fungující štítná žláza. To jsme zjistili, až půl roku po operaci, kdy se nám kluk nezdál, jak najednou chátrá. Člověk měl za to, že pokud lékař říká, všechny výsledky má v pořádku, že se týká i žlázy. Nikdo nám neřekl, že se toto důležité vyšetření dělá solo a na požádání. Tedy přeposílám dál. Možná někomu pomůže... . At se miláček brzy zahojí.
Ještě doplním, ALAVIS CURENZYM zabírá rychle, již za pár dnů se jizva zacelovala a mazala jsem bezkonkurenční mastí, kterou jsem zakoupila na Allegru, POLISEPT VET. Před nimi jsem vyzkoušela x zakoupených u nás se stříbrem, ale bez valného výsledku . S těmi výše uvedenými, se vše začalo zázračně hojit. 14 dnů po operaci je krátký čas na zotavení, dejte jí čas.
Jinak Energy je také dobré, ale zdlouhavé řešení ve vaší situaci.