Dobrý den, chtěla jsem se zeptat včera jsem šla psovi nalít vodu a on mezitím sežral asi půl kila i s obalem má žlutý průjem...chová se normálně na jídlo se těší dala jsem mu trochu oleje aby zkusil obal vykadit :( Ten průjem může mít asi i z toho množství masa... Mám počkat pár dnů a pak zajít k vet ? Hrozně se bojím celý den jsem brečela a noci jsem nemohla usnout :( Co když bude mít zacpaná střeva ? Je to 30 kg pes.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pokud pes sežere co nemá a má navíc průjem, šla bych hned k veterináři.Rozhodně lepší než se nervovat a čekat.Co vás vedlo k podání oleje, fakt nevím.
Uživatel s deaktivovaným účtem
V klidu, normálně by to měl ze sebe dostat, místo oleje mu dejte kysané zelí. Pokud chcete přikrmovat olej, tak buď rybí nebo lněný.
Na průjem mu kupte dubovou kůru a uvařte 1 čajovou lžičku ve 250ml vody 5-10min. Rozdělte na 2x. A klid za pár dní by ten obal měl ze sebe dostat, hlídejte ho, pokud by se mu udělalo zle, jeďte hned na kliniku.
Anonym555
napsal(a):
Radši jedeme už navečer...
Tak klidně jeďte, rozmlouvat vám to nebudu, ale za jeden den nic nepoznáte. Pokud ho eventuelně obal ucpe, poznáte to podle toho, že nic nevykadí a určitě ne hned za půl dne. Kusy igelitů většinou problém nedělají, to pes normoš vykadí.
Anonym555
napsal(a):
Tak nám dal nějaký pytlíček s práškem a dietní konzervu že nejdřív dáme do pořádku ten průjem a pokud bude kadit každý den bez problémů tak to většinou vyjde samo a kdyby průjem do úterý nepřestal tak máme přijet
Doufám že to bude v pořádku
Tak sledujte hovnajzy, až se ukáže obal