Uživatel s deaktivovaným účtem
Anne58
napsal(a):
Je bez PP... Slona bych doma nerada, neměla bych ho kam uskladnit.
Tak v tom případě může mít v dospělosti i 5kg, nikde nemáte žádnou jistotu a už vůbec ne, že se jedná o jorkšírského teriéra.
No, ten mini už nebude. Ale u bezpapošů jsou lepší ti větší, aspoň něco vydrží. Teacup, to je chodící jaterní shunt.
Anne58
napsal(a):
Mini jsme ani nechtěli, chtěli jsme max. do 3kg. Ale asi bude o něco větší.
Mno, prostě vám nezbývá než počkat, co z toho vyroste. Zrovna u jorků je exteriérový rozdíl mezi těmi s PP a těmi ostatními značný a častokrát na první pohled vidět. A tím, že se na velké feny -
které mohou mít hodně štěňat - pouští mini psíci, vzniká značný rozstřel ve výsledných velikostech štěňat i v rámci jednoho vrhu.
Prostě co jste si koupili, to máte.
Anne58
napsal(a):
Mini jsme ani nechtěli, chtěli jsme max. do 3kg. Ale asi bude o něco větší.
To byla ironie, minijork neexistuje. Ty miniatury, které jsou občas k vidění, jsou podražení jedinci, obvykle produkt množíren.Já jorky moc nemusím, hlavně ne ty mrňavé, ale když se někdy nějakej větší povede, tak se mi líbí.
O víkendu jsem potkala jednoho, moje fena si s ním chtěla hrát a zdáli se mi hmotnostně úplně stejní. A pak jsme se s majitelkou shodli, že její pes má taky 8 kilo, stejně jako moje fena. Byl i hezky ostříhanej, prostě takovej pěknej teriér. Ale je fakt, že možná taky byl bez PP, protože nevím, jestli čistý jork může být tak velký.
Tedysek
napsal(a):
Mini, maxi York a já mám husí kůži.
Mini, střední a ten velký, ne?
Terven
napsal(a):
To byla ironie, minijork neexistuje. Ty miniatury, které jsou občas k vidění, jsou podražení jedinci, obvykle produkt množíren.Já jorky moc nemusím, hlavně ne ty mrňavé, ale když se někdy nějakej větší povede, tak se mi líbí.
O víkendu jsem potkala jednoho, moje fena si s ním chtěla hrát a zdáli se mi hmotnostně úplně stejní. A pak jsme se s majitelkou shodli, že její pes má taky 8 kilo, stejně jako moje fena. Byl i hezky ostříhanej, prostě takovej pěknej teriér. Ale je fakt, že možná taky byl bez PP, protože nevím, jestli čistý jork může být tak velký.
No, čistý, nečistý... ono ti "velcí" nemusí být nutně kříženci, spíš to ukazuje, co se stane, když se z chovu odstraní jakákoliv selekce. Uchovněný jork s pp se musí vejít do 3,2 kg.
dadu
napsal(a):
Ještě i vy blbněte lidem hlavy!....
Ale tak ať se mi to líbí nebo ne, chodníkový jork má prostě víc velikostních rázů. když přijde ženská se zvířetem, co se papírovému jorkovi podobá tak max barvou, fakt se s ní hádat nebudu. když jí zkritizuji psa, fakt nic nezískám, naopak.
Anne58
napsal(a):
Je bez PP... Slona bych doma nerada, neměla bych ho kam uskladnit.
A proč jste koupila bez PP. Kolem 4 kg mít bude, teda v lepším případě. Tady v okolí je skoro jorků maxi velikosti víc než dost. Naše měla v 9 týdnech 900gr a ted v dospělosti 1,9, klidně bych brala kdyby měla 2,5kg ale prostě váha se nehne
rapotacka11
napsal(a):
A jak krmíte ?
Granule, maso, ovoce, sýr. Zase když vidím ty její nohy tak 3kg by neunesla , Ona není vybíravá ale ví kdy má dost a víc si nedá. Veterinář říkal že je ok, jen prostě je drobná tak nemůžu ctít aby měla o půl kg víc. Ona byla asi i nejmenší z vrhu, teda mě přišla štěnata stejná no. Manžel jí říká pidižvík , druhá fena je taky menší, pořád doufám že váhově ke 4kg mít bude, ted si říká že snad ty 3,5 mít bude