Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.10.2017 05:09
FoLLow3R

XXX.XXX.247.33

Dobry den prosim Vas nevite nekdo co je to za rasu ? Videl jsem ho na pumpe myslel jsem ze nema domov byl tak rozromilej ale nakonec nekoho byl a nemohl jsem si ho vzit ale moc se mi libil akorat nevim tu rasu.

Neregistrovaný uživatel

27.10.2017 06:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Vořechoidní nejspíš už děda dle šedivého šňupáku...tipla bych to na špice a dlouhosrstého jezevčíka.

27.10.2017 08:34
Atheira

XXX.XXX.240.170

FoLLow3R napsal(a):
Dobry den prosim Vas nevite nekdo co je to za rasu ? Videl jsem ho na pumpe myslel jsem ze nema domov byl tak rozromilej ale nakonec nekoho byl a nemohl jsem si ho vzit ale moc se mi libil akorat nevim tu rasu.

Nějaký voříšek, takových běhá všude plno. Pokud vyloženě toužíte po takovém černém smetáčku, nebude určitě těžké něco takového najít.
A chápu to správně, že kdyby se majitel ukázal o něco později, tak už jste ho sebral? No potěš, pak má někdo někde nechat čekat psisko samotný.

27.10.2017 11:16
lavacca

XXX.XXX.218.25

FoLLow3R napsal(a):

Je to hezoučký voříšek. Jukněte na https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci a vybírejte, pokud toužíte po pejskovi. Určitě najdete podobného brouka, co hledá nový domov. ;).

Přidejte reakci

Přidat smajlík