Jaké konzervy? Real foto

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.10.2017 19:45

Dobrý den, jelikož kamarádka chce z BARFu na něco nenáročného (zajimave je ze pesan vypadá nádherně, ale začali dávat Hill a maso nechce, ale Hills jsem ji zatrhla a tak jsem ji premluvila na konzervy, důvod: nebaví jí to, nemá na to mrazák a cas)poraďte kvalitní konzervy ve kterých jde vidět sekané MASO a neee šrotu a prosím přiložte vnitřku konzervy FOTKU. A momentálně ji dala veterinářka konzervu Mac's myslím že hovězí ale prý na jiných zadaný diskuzi to je něco zas mletého.
Díky za všechny odpovědi/rady/tipy

7.10.2017 19:53
Tedysek

XXX.XXX.55.242

Co má za velikost psa?
Pro malé psy je super shiny dog
Pro větší grancarno, rinti, rinti nátuře, almo nátuře.
Stači koupit konzervu a hodit kousek na pánev. Pokud to smrdí, kvalita masa nic moc. Pokud nesmrdí je to jasné.

7.10.2017 20:58
blackberry

XXX.XXX.110.35

Psovi jsem z důvodu častých víkendů v trapu zkoušela dávat dvě značky – Rinti a Carnilove.
Carnilove jsme vyzkoušeli snad všechny příchutě, nejlepší mi přišla Salmon & Turkey, kde byly velké kousky masa a nádherně voněla. Pes ale evidentně můj názor nesdílel, protože ji spíš oždíbal a nechal ostatním psům.

Zkoušeli jsme i Rinti (hovězí). Konzerva mi smrděla a moc větších kousků jsem tam nezahlídla. Ta naopak měla úspěch a pes by si i prej přidal.

Ale úchy.l, abych fotila žrádlo (ani svoje, ani psí) nejsem, takže odkaz na stránky psího magazínu, kde to fotili a udělali analýzu:
https://magazin.deine-tierwelt.de/hundefutter-test-vergleich-fazit-und-testsieger/
Pod článkem vždy najdete odkaz na test jednotlivých konzerv - Gran Carno, Rinti, atd.

7.10.2017 21:45

Tedysek napsal(a):
Co má za velikost psa?
Pro malé psy je super shiny dog
Pro větší grancarno, rinti, rinti nátuře, almo nátuře.
Stači koupit konzervu a hodit kousek na pánev. Pokud to smrdí, kvalita masa nic moc. Pokud nesmrdí je to jasné.

Má Papillona.

8.10.2017 08:04
Atheira

XXX.XXX.50.119

Co se jí nezdá na mac's? Ty konzervy jsou dobré. Není přece problém v mletí masa, ale co tam melou. A pochybuju, že v té konzervě vykouká víc tím, že tam bude nasekané maso.
Zrovna Mac's jsou jedny z konzerv, který když ohříváte, máte pocit, že v tom hrnci máte jídlo pro lidi, jak to voní. A to maso nejím, a přesto mi ten čuch z toho vůbec nevadil.

9.10.2017 00:11

Konzervy Max smajlík

9.10.2017 00:58

manbea napsal(a):
Http://www.sokolfalco.com/.

Teď jsem ji to poslala tak uvidím co na to řekne

Přidejte reakci

Přidat smajlík