Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den, poradíte nějakou Chs velkých černých špiců v Německu(typové se mi líbí mnohem víc)? Velkého černého špice bych chtěla tak do budoucna, typove (tím myslím potomci) se mi zalibila Von kauthen ruh potom možná Vom Möncheswäldspitze(z toho vyplývá žádné příliš huňaté koule).
Díky za všechny tipy
Zajeďte si pokecat na světovku do Lipska, tam můžete i na otočku.
awake
napsal(a):
Https://www.vonderarnoldseiche.de/und-die-spitze/.
Tuhle Chs znám ale typově se mi moc nelíbí psi vypadají spíš jako, medvědi, než jako, lištičky,.
Sice mají lepší péče o štěňata ale zase když budu chtít nějaká hospodářská zvířata chci aby byli na to zvyklí od malička a v tom to případě více vyhovuje Chs Von kauthen ruh (mají napsané že mají husy, ovce, kocky...atd.).
Tak teď mají nakryto v Chs Zimní sen německým psem, který má v rodokmenu předky von Kauthen Ruh
http://zimnisen.webnode.cz/planovany-vrh/.
napsal(a):
Tuhle Chs znám ale typově se mi moc nelíbí psi vypadají spíš jako, medvědi, než jako, lištičky,.
Sice mají lepší péče o štěňata ale zase když budu chtít nějaká hospodářská zvířata chci aby byli na to zvyklí od malička a v tom to případě více vyhovuje Chs Von kauthen ruh (mají napsané že mají husy, ovce, kocky...atd.).
Štěňátko si budete brát v 7-8 týdnech a takové mrně není vůbec žádný problém zvyknout na jiná zvířata.
Máme 2 pejsky z útulku, oba braní v 7-8 týdnech a doma jsme je začali zvykat na kočky, drůbež, ovečky a prasátka a úplně v pohodě. Oba chodí mezi drůbeží na volno, nijak je nehoní, apod. S kočkami se mazlí, spolehlivě poznají domácí - cizí vyhání, s domácími se ňuchají.
Takže bych se neomezovala jen na CHS, kde mají doma domácí zvířata.
Nakonec vyhrála chovka Von kauthen ruh...ale trápí mě tentokrát něco jiného...
Asi mě budete podezírat že jsem nic nehledala na netu a budu se ptát na to aby "jste to našli misto mě"...jenže já na tom netu(tu fenu) hledám už měsíc a jsem jsem ji našla na Facebooku, přímo na jejich strankach, snažila jsem najít chovné psy( kteří kryli fenku) a vyhledat tu jejich "snoubenku", jenže fotky jsou v mém případě nedostatečné a potřebují fotku třeba z výstav(postoje adt.), zjednodušeně máte její fotku alespoň z výstav ?...
závěr konkrétně chovnou fenku Orillie Von kauthen ruh.
Velice děkuji když mi ji najde, za všechny odpovedy.
napsal(a):
Nakonec vyhrála chovka Von kauthen ruh...ale trápí mě tentokrát něco jiného...
Asi mě budete podezírat že jsem nic nehledala na netu a budu se ptát na to aby "jste to našli misto mě"...jenže já na tom netu(tu fenu) hledám už měsíc a jsem jsem ji našla na Facebooku, přímo na jejich strankach, snažila jsem najít chovné psy( kteří kryli fenku) a vyhledat tu jejich "snoubenku", jenže fotky jsou v mém případě nedostatečné a potřebují fotku třeba z výstav(postoje adt.), zjednodušeně máte její fotku alespoň z výstav ?...
závěr konkrétně chovnou fenku Orillie Von kauthen ruh.
Velice děkuji když mi ji najde, za všechny odpovedy.
Nějak tomu vašemu příspěvku nerozumím...co vlastně chcete?
napsal(a):
Nějak tomu vašemu příspěvku nerozumím...co vlastně chcete?
Fotku fenky, na které je dobře vidět (třeba z výstav v postoji).
napsal(a):
Fotku fenky, na které je dobře vidět (třeba z výstav v postoji).
A proč se nespojíte rovnou s chovatelem?
No nakonec jsem prohlédla několik fotek a už mám obraz jak by mohla vypadat.Jo pak jsem viděla od chovatelky video na facebooku (kterého jsem si vůbec nevšimla) sice fena ležela a tak jsem porovnala jinyma fotkama a stala zda jsou stejné...obraz už mám tak dobrý.