PetraD.
XXX.XXX.13.26
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s klecí pro psa značky Karlie? https://www.happyzoo.cz/klec-pro-psy-karlie-flamingo-cerna-77x54x47cm/d-19518/ Jsou dráty dostatečně pevné? Dosud mám klec značky Savic Residence, která je super. Nyní potřebuji ještě jednu a dostala jsem poukázku do obchodu, kde mají pouze klece značky Karlie, tak nevím, zda vzít tuto klec nebo raději vybrat něco jiného a koupit opět klec Savic. Jde mi především o pevnost a bytelnost klece, aby se klec hned nerozložila.
Mám pocit že karlie klec jsem měla. Na bígla. A dobrý. Až na jeden problém. Bígl zjistil, že když bude tu zavírací páčku dostatečně dráždit packou a jazykem, tak se klec jednou otevře. A z venku si ji umel otevřít bez problémů sám. Tak jsem musela jen přidat karabiny.
Je to klec jako klec. Dráty asi jako na nahubek. Přijde na to co za plemeno v kleci bude a jestli je na ní pes zvyklý.
PetraD.
XXX.XXX.13.26
Pes je na klec zvyklý, navíc je v bytě, kde slouží pouze jako pelíšek a je stále otevřená, takže o zavírání až tak nejde, spíše jde o to, že na současné kleci mám desku a slouží jako odkládací prostor na věci, ... jednou jsem pořídila klec "no name" značky a ta se prohýbala už když jsem na ní položila skleničku, natož něco většího... současná savic klec unese dvě tříkilové pixle s granulema + váhu a pár drobností... a přesně to bych potřebovala i na tu... otázka, zda je tak pevná, aby to udržela, bohužel ne všechny, jak jsem se přesvědčila, jsou z pevných drátů... chtěla jsem ji okouknout popř. na výstavě, ale nyní na národce v Brně bohužel nikdo tuto značku neměl...
Tedysek
napsal(a):
Mám pocit že karlie klec jsem měla. Na bígla. A dobrý. Až na jeden problém. Bígl zjistil, že když bude tu zavírací páčku dostatečně dráždit packou a jazykem, tak se klec jednou otevře. A z venku si ji umel otevřít bez problémů sám. Tak jsem musela jen přidat karabiny.
Je to klec jako klec. Dráty asi jako na nahubek. Přijde na to co za plemeno v kleci bude a jestli je na ní pes zvyklý.
Pokud by se prohýbala, tak dejte nahoru OSB desku, která bude cca 1cm přesahovat okraje klece. Pak to podrží hrany klece, které jsou pevnější.
PetraD.
XXX.XXX.13.26
Ano, tak to mám nyní... nahoře desku... ale ta "no name" klec... opravdu nikde nebylo o značce ani zmínka, koupena přes inzerát nová nepoužitá, ani tu desku neunesla a klátila se do strany a dráty se deformovaly... proto se nyní bojím vzít jakoukoli...