Marekpppl
XXX.XXX.249.182
Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu. Máme 2 labradory venku na zahradě a jorkšíra v bytě.
A já bych chtěl přesvědčit mé rodiče aby vzali ty 2, velké" psy dovnitř. Přijde mi totiž dost nefér mít 1 psa vevnitř, kde má veškerou pozornost a 2 psy mít zavřené na zahradě. Oba dva již byli v bytě jako štěňata, takže když třeba necháme domovní dveře otevřené tak ti dva hned vběhnou do bytu.
Takže bych se vás chtěl zeptat jak tedy přesvědčit rodiče, kteří o tom nechtějí ani slyšet aby je vzali dovnitř.
Předem děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Marekpppl
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu. Máme 2 labradory venku na zahradě a jorkšíra v bytě.
A já bych chtěl přesvědčit mé rodiče aby vzali ty 2, velké" psy dovnitř. Přijde mi totiž dost nefér mít 1 psa vevnitř, kde má veškerou pozornost a 2 psy mít zavřené na zahradě. Oba dva již byli v bytě jako štěňata, takže když třeba necháme domovní dveře otevřené tak ti dva hned vběhnou do bytu.
Takže bych se vás chtěl zeptat jak tedy přesvědčit rodiče, kteří o tom nechtějí ani slyšet aby je vzali dovnitř.
Předem děkuji.
No to pude asi blbě, to jako kdyby mě někdo přesvědčoval, že mám mít psy na zahradě, přes to prostě vlak nejede...navíc ze dvou labíku už je i docela bordelíček, kterej musí někdo uklízet... no zkoušet mužete... hodně štěstí
sh
XXX.XXX.244.143
Aspon jsou 2. Horsi je jeden pes cely den zavreny v kotci.
sh
XXX.XXX.244.143
A kdyz uz nemuzou dovnitr, tak se jim venuj co nejvice venku. Budou stastne utahani a nebudou tolik stradat.
Marekpppl
napsal(a):
Předem děkuji.
Vysvětlete rodičům, že se psy se zlepší vztah, že jim je venku smutno a že chtějí být s vámi.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
scylla
napsal(a):
Vysvětlete rodičům, že se psy se zlepší vztah, že jim je venku smutno a že chtějí být s vámi.
... a že jim doporučíte skvělou uklizečku, která bude pracovat denně a zcela zdarma
Po 2 labradorech je doma slušný nepořádek (obzvlášť když je venku škaredě).
Marekpppl
napsal(a):
Předem děkuji.
Rodiče nepřesvědčujte, nemá to cenu.
Pořiďte si vlastní bydlení a oba psy si nastěhujte do vlastního bytu/domu.