Moucha
XXX.XXX.168.56
Nevim co to ty potvory napadlo, proste si rozkousali svoje ockovaci prukazy. Minimalne jeden bude treba novy, mam naockovano v srpnu, co ted? Muze veterinar to ockovani prepsat?
Muj pripad budiz varovani pro vsechny, kdo nechavaji valet veci tam kde nemaji byt, kdybych je vybalila hned a uklidila, nic by jim nestalo. Taky me to zaskocilo, nekolik let psi nic neznicili az ted..
Moucha
XXX.XXX.168.56
Nema, to vim jiste, je to vesnicky veterinar, nalepil mi do prukazu ty lepicky, dal datum a razitko, nikam si do pocitace nic nepsal.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Náš veterinář si vypisuje i jakési výdejky léků, takže by to dohledal. A je to taky vesnický veterinář, dokonce už důchodce.
Také jsme jezdili k jednomu starému veterináři, když nebyly počítače, měly jakýsi sešit, někam to psát podle mě musí, něco jako lékařská kartotéka.Horší by asi byly rozkousané tisícovky, mě jednou štěně lezlo do kabelky a pro změnu jsem našla na jeho místě důležitou lék.zprávu, naštěstí jen ukousnutý růžek on věci ani neničil, jen opečovával .Jako na potvoru se pak doktor ptal co to má znamenat, tak jsem dokonce zalhala ani nevím proč, že se mě to skříplo do zipu
Jé my máme též rozkousaný očkovák
jenom asi 10cm teda
protože jsem se nečekaně vrátila z krámu
pes uprostřed, kolem 4 kočky, nikdo se nepodíval ani na mě, ani na očkovák
říkám - no co ten průkaz ! kdo to byl ?
megí - já žádný průkaz nemám
kočky - byl to pes
co ty nálepky z lahviček vakcín, ty se tam už lepit nemusí do náhradního průkazu nebo vůbec nemusí nebo.. ?
Den likvidace očkováků posbírejte co se dá, s vetem se domluvíte co a jak, myslím že nebude problém, nakonec se třeba dozvíte, že ten den nejste první
No jasné, protože slováci mluví strášně spisovně :D občaňák, hej ? :D.
Ze zákona je povinná jen vzteklina, tam byste teoreticky měla nechat přeočkovat. Ale pokud nejedete do zahraničí, tak tady vám to bude těžko někdo kontrolovat, Max. při vstupu na výstavy popř. jiné akce, nebo kdyby váš pes někoho kousnul.
Není problém vystavit nový očkovák. dokonce není problém ani s těmi nálepkami, ono totiž podržte se: lze to do očkovánu napsat i ručně. název vakcíny, šarži, expiraci. no problem. s nálepkou je to jen rychlejší, to je všechno.
no a název vakcíny, šarži a expiraci musí veterinář mít ve svých záznamech, protože zákon o léčivech a taky jak jinak by dělal sklady a účetnictví.
Moucha
napsal(a):
Nevim co to ty potvory napadlo, proste si rozkousali svoje ockovaci prukazy. Minimalne jeden bude treba novy, mam naockovano v srpnu, co ted? Muze veterinar to ockovani prepsat?
Muj pripad budiz varovani pro vsechny, kdo nechavaji valet veci tam kde nemaji byt, kdybych je vybalila hned a uklidila, nic by jim nestalo. Taky me to zaskocilo, nekolik let psi nic neznicili az ted..
...nic mně v životě nenaučilo tak uklízet všechno jako první příchozí štěně domů...