Německý ovčák - malá zahrada

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bejbyna

23.9.2017 14:21
Bejbyna

XXX.XXX.142.2

Ahoj chtěla bych se zeptat, za ani ne měsíc si jedeme pro NO ale máme docela malou zahradu., chtěli by jsme s ním chodit tak třikrát denně na procházky, ale přece jen, nevadí to když má málo prostoru na vyblbnutí doma?

23.9.2017 14:39
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Mohu se zeptat, dle čeho jste zvolili NO? A fenku nebo psa?

Bejbyna

23.9.2017 14:53
Bejbyna

XXX.XXX.142.2

Budeme mít fenku, a NO kvůli tomu že už jsme dva pejsky měli, ale přestěhovali jsme se a proto máme teď malou zahradu.

23.9.2017 15:05
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Už jste měli dva pejsky NO? Tak o nich víte jistě hodně. Můj názor. Žádný pes nepotřebuje k proběhnutí zahradu. Ani k vyblbnutí. Pes nepotřebuje zahradu. Potřebuje chovatele.

Bejbyna

23.9.2017 15:11
Bejbyna

XXX.XXX.142.2

Ale před tím jsme měli velkou zahradu a když měli ještě energii tak jsme ještě blbli na zahradě, a nebo když nebyl moc čas tak se šlo ven třeba jenom jednou, a pak byli na zahradě, ale tedˇ když není prostě ten prostor tak nevím

23.9.2017 15:33
rapotacka11

XXX.XXX.32.178

Bejbyna ?
Dospělá ?
Děcko ?

23.9.2017 15:47
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Bejbyna napsal(a):
Ale před tím jsme měli velkou zahradu a když měli ještě energii tak jsme ještě blbli na zahradě, a nebo když nebyl moc čas tak se šlo ven třeba jenom jednou, a pak byli na zahradě, ale tedˇ když není prostě ten prostor tak nevím

Kolikrát týdně plánujete chodit na cvičák?

Bejbyna

23.9.2017 15:53
Bejbyna

XXX.XXX.142.2

rapotacka11 napsal(a):
Bejbyna ?
Dospělá ?
Děcko ?

A co vám jako vadí ?

To je moje normální přezdívka, řikají mi buď Bejbyna nebo Bábina... Takže jako nevidím problém...
A ano je mi 14 takže jsem stále dítě ale myslím si že mám právo se ptát...

Bejbyna

23.9.2017 15:55
Bejbyna

XXX.XXX.142.2

Janinka Bosorka napsal(a):
Kolikrát týdně plánujete chodit na cvičák?

Tak s naším prvním psem nevím kolikrát jsme chodili, ale s naším druhým jsme chodili 2x až 3x, takže asi taky tak nějak...

23.9.2017 16:13
rapotacka11

XXX.XXX.32.178

Zdálo se mi, že se ptá dítě.
Psovi je jedno, jak velký pozemek obývá.
Sám na zahradě neblbne.
Ani nelítá sám od sebe, přes zahradu sem a tam.
NO je pracovní plemeno.
Práci = výcvik miluje a potřebuje.
Přináší mu to uspokojení mnohem větší
než procházkování.
Ale co, lepší něco nežli nic.

Bejbyna

23.9.2017 16:23
Bejbyna

XXX.XXX.142.2

rapotacka11 napsal(a):
Zdálo se mi, že se ptá dítě.
Psovi je jedno, jak velký pozemek obývá.
Sám na zahradě neblbne.
Ani nelítá sám od sebe, přes zahradu sem a tam.
NO je pracovní plemeno.
Práci = výcvik miluje a potřebuje.
Přináší mu to uspokojení mnohem větší
než procházkování.
Ale co, lepší něco nežli nic.

No jako jelikož jsme měli už dva psy NO tak vím že samy od sebe lítali sem a tam, a ještě s našima kočkama tak byli jak zběsilý... proto se ptám... ¨

a naše procházky nejsou že jdeme do parku a jdem dom... vždycky jsme šli do lesa, a pak jsme je cvičily, pak rozběh na poli, a zpátky domů... Takže víme že mají rádi vycvik...

23.9.2017 18:17
rapotacka11

XXX.XXX.32.178

- vždycky jsme šli do lesa, a pak jsme je cvičily, pak rozběh na poli
a zpátky domů...
Takže víme že mají rádi vycvik...
""""""""""""""""
https://www.facebook.com/EenheidRotterdam/videos/1481013251911626/.

23.9.2017 18:29
Huskyjanina

XXX.XXX.255.6

Soused má nádhernýho NO, na procházky chodí jen u nohy a cvičit...co by ten pes dal za normální procházku, kdy si může dělat a čuchat, jak chce...takže Bejbyno, pokud se o něj budete starat, tak jako o ty předchozí, tak se bude mít fajn :).

23.9.2017 19:44
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Tak třeba u nás, ač jak holky píšou, že psi sami rozhodně na zahradě neblbnou...tak ano, to je pravda. Ale: jede někdo kolem na kole, auta, lidi na prochajdu...psi na sebe houkli, hecli se a letěli k bráně, od baráku těch 70m, pokud to zmerčili někde v půl zahradě, tak třeba 150m sprinty. Když to pes udělá byť jen několikrát denně, přeci jen mu to dá víc, než válení se 9h v bytě. To pak opravdu nemusíte jít na prochajdu třikrát. Hráli jsme si tam na schovky, na honěnou...Mohla jsem jim vystavět agility dráhu...Ano, velká zahrada je velkou výhodou, ale není to nutnost, pokud se psu budete věnovat, jak sama píšete.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.9.2017 09:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nemám velkou zahradu, když byli psi mlady, tak i lítali, ted to max zkontrolujou a pokud se neřítěj k bráně hlídat, tak se tam prakticky jen povalujou, ovčanda na té samé zahradě těch inspekcí prováděla sice víc, ale žádny extra lítání, jen kontrola, zda je všude vše ok...chodila na kombinovanou prochajdu práce-volno, tak tři hodiny...
když jsem měla chrta, tak zahrada celkem pidi, taková nudle šířka asi jen šest metru, ale i s dvorkem tak 60 metru dlouhá, takže se daly dělat sprinty, což bylo pro chrta ideál...

Přidejte reakci

Přidat smajlík