Martinka87
XXX.XXX.129.93
Dobry den muze mi někdo poradit co se tyce mého psa?koupily jsme si 2leteho psa malého vzrustu který posloucha je bez problemovy az na jednu věc, nevydrzi sam doma knuci a vije, jinak nic neznici ani nerozkouse ale musíme chodit do práce, deti do skoly a uz od 7h rana vyvadi, sousedi maj radost.poradily by ste my jak na nej jinak je vzorny az na tu samotu.jsem nestastna a pryc ho dat nechci.nez sme ho koupily tak byl u pani která mela plno psu a kocek tak byl zvyklej nebyt sam.myslite ze ma sanci se to ještě naucit?dekuji za radu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Určitě šanci má, ale jako všechno i ta samota se musí nacvičit...já bych si vzala dovolenou a trénovala, upevnila denní režim a např. ráno vstanu...procházka, snídaně a odpočinek...nejdřív bych ani neodešla, jen nechala psa odpočívat v jiné místnosti než jsem já, potom cvičit i odchody...žádná komedie, žádné crcání, žádné velké loučení, jen něco ve stylu "tak já si jdu, čau" a odejít, zkraje třeba jen na minutku, na dvě...a hned zase zpátky...pochvala, když to pesan vydrží...psovi dát třeba i při odchodu velkou kost, aby se zabavil...prostě nebyl zvyklej bejt sám, tak se to musí naučit...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Martinka87
napsal(a):
Dobry den muze mi někdo poradit co se tyce mého psa?koupily jsme si 2leteho psa malého vzrustu který posloucha je bez problemovy az na jednu věc, nevydrzi sam doma knuci a vije, jinak nic neznici ani nerozkouse ale musíme chodit do práce, deti do skoly a uz od 7h rana vyvadi, sousedi maj radost.poradily by ste my jak na nej jinak je vzorny az na tu samotu.jsem nestastna a pryc ho dat nechci.nez sme ho koupily tak byl u pani která mela plno psu a kocek tak byl zvyklej nebyt sam.myslite ze ma sanci se to ještě naucit?dekuji za radu.
Učit samostatnosti, zvedat sebevědomí, před ochodem hodně unavit, pak nakrmit. Sehnat mu venčitele, připadně denní školku. Také mohou pomoct bachovky namíchané na míru.