Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

OLI?

10.9.2017 10:27
OLI?

XXX.XXX.220.12

Ahoj. Nemůžu se rozhodnout jestli si máme koupit shih tzu, maltezacka a nebo pudla. Jo a máme dvě děti 5 a 3 let. Děkuji a prosím vážně vybíráme jenom mezi temi plemeny. Chrochta shih tzu? Jsme pohodová rodina, která obsac jezdí na kole.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.9.2017 10:33

Maltézáček a shitzu nejsou psíci, kteří mohou běhat delší trasy vedle kola, museli byste je vozit. Pudl běhá vedle kola rád.

10.9.2017 10:35

Pudl.

OLI?

10.9.2017 10:49
OLI?

XXX.XXX.220.12

Na kole jezdíme jen výjimečně jinak chodíme pěšky nebo autem.

10.9.2017 11:38
Edánek

XXX.XXX.138.165

OLI? napsal(a):
Na kole jezdíme jen výjimečně jinak chodíme pěšky nebo autem.

...máte to tu několikrát, takže jsem přehlédla a napsala jinam, také bych šla jednoznačně do pudla...

10.9.2017 14:39
davidka

XXX.XXX.14.251

Těžko radit, když vás neznáme. Nevíme váš časový rozvrh, jak jste akční, kolik času chcete trávit společně se psem, jestli chcete dělat i nějaký psí sport, co od psa očekáváte.
Já bych šla do pudla, protože bych se psem chtěla i sportovat (agility, OB, nároďáky...), je to takový univerzál, se kterým můžete dělat skoro všechno (s ohledem na velikost).
Ale své babičce bych vybrala klidně i shi-tzu, protože i když chodí hodně na procházky, víc než společnost od psa nepožaduje a tento pejsek je velmi přizpůsobivý. Maltézáků moc neznám, osobně se mi nelíbí bílý kožíšek.

10.9.2017 14:49

Sama jsem maltézáčka neměla, ale co mají známí je příjemný přátelský pejsek, který nepotřebuje přehnané množství pohybu. Ale na mladou rodinu je podle mého názoru málo akční. Pudlíci se naproti tomu dokáží přizpůsobit mnoha režimům, snadno se cvičí a umí být nesmírně pohybliví a hraví do vysokého věku.

10.9.2017 15:05
Lexaurin

XXX.XXX.237.71

Zalezi take kolik casu jste ochotni věnovat uprave srsti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík