Společné venčení štěňat/menších psů na Praze 1

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

js.mk

9.9.2017 19:07
js.mk

XXX.XXX.209.51

Dobrý den,
mám úžasné čtyřměsíční štěně - fenku malého plemene. V rámci socializace ji cíleně seznamuji s nejrůznějšími novými podněty, což zvládá skvěle. Chová se velmi přátelsky ke známým i neznámým lidem, skvěle zvládá kontakt s dětmi různého věku. Kontakt se psy má zatím bez problémů, má i svého oblíbence na občasné hraní. Velice ráda si hraje se štěňátky či menšími/středními aktivními pejsky, ale bohužel k tomu nemá moc příležitostí - nemáme štěstí na potkávání štěňat, která by měla zájem si hrát a páníček by jim to umožnil. A to je důvod, proč jsem založila toto vlákno. Ráda bych našla někoho, kdo má rovněž štěňátko malého/středního plemene nebo menšího pejska, který si rád se štěnětem pohraje, na občasné společné venčení na Praze 1 (např. park Kampa), popř. v zeleni v rozumné dojezdnosti MHD z centra.
Těším se na případné zájemce - kontaktujte mě prosím v tomto vláknu nebo na mailu js.mk@seznam.cz.

Budu ráda i za tip na nějakou aktivitu, při níž by se mohla štěňata vzájemně socializovat a pohrát si. Čistě za tímto účelem jsme zkusili psí školku, ale nesedl mi přístup personálu, proto hledám další možnosti, včetně tipů na dobrou psí školku rozumně dostupnou MHD z centra Prahy.

Hezký den všem!

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.9.2017 22:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

My jsme z P1 a když byl můj mrně, tak bývala od 6 h na Letné stabilní parta kolikrát i dvaceti psů všech věkových kategorií a velikostí, to bylo perfektní. Nepátrala jste, jestli se něco takového neschází na Petříně? Když jsme tam venčili pravidelně (teď spíš Letná), tak dva roky zpátky, tak tam k večeru chodívala větší skupinka spíš menších psů.

Naše psí příbuzrnstvo chodilo do školky k Načeradské na Krymskou a max. spokojenost. Pár rad jsem ohledně potřeb, chování štěňátka a komunikace s ním taky dostala a všechno fungovalo. Jinak poradím chodit na Petřín a zajmout každého s vhodným štěnětem a domluvit se.

js.mk

11.9.2017 22:27
js.mk

XXX.XXX.49.105

Ollie, děkuji Vám za tipy.

Já zkouším různé parky/zeleně na P1 v různých časech, ale na žádnou "venčící skupinku" jsem zatím nenarazila. Když zahlédnu štěně nebo vhodného pejska, hrnu se k němu a snažím se domluvit hraní. Dokonce jsem jednou zklamala jednoho sympatického mladíka, když zjistil, že "balím" jeho psa a ne jeho.;-) Občas samozřejmě potkáme někoho skvělého na hraní, ale jsou to jen jednorázovky, nic pravidelného...

Mějte se krásně
js.mk.

Přidejte reakci

Přidat smajlík