sh
XXX.XXX.244.143
Dobry vecer, mate nekdo zkusenosti s konkretnim pripravkem s lichorerisnici na opakujici se problemy s mocovym ustrojim? (Pes, necelych 12 let, kastrovan kvuli prostate a od te doby ma opakujici se mocove problemy, krmen masem.).
Uživatel s deaktivovaným účtem
sh
napsal(a):
Dobry vecer, mate nekdo zkusenosti s konkretnim pripravkem s lichorerisnici na opakujici se problemy s mocovym ustrojim? (Pes, necelych 12 let, kastrovan kvuli prostate a od te doby ma opakujici se mocove problemy, krmen masem.).
S lichořeřišnicí ne, ale brusinka je super.
jinak co se týče toho psa, do jaké míry je to dodiagnostikováno? nemá kameny, nebo třeba polyp v močovém měchýři? dělala se kultivace moči?
sh
XXX.XXX.244.143
Pri minulych potizich, sono ledvin, prostaty, moc mechyre, kontrolo pruchodnosti cest, rozbor moci, vse v poradku, to bylo cca 2 mesice zpatky. Mocil jak pri problemech s prostatou.
Nyni proveden rozbor moci, nasazeny atb Ciplox + brusinky. Jelikoz prochladnul, ma vina, zadne jine komplikace se neobjevili, nebrala jsem ho na dalsi vysetreni. Vzala bych ho kdyby se objevila komplikace. Lecba probiha dobre, cura dobre, dobira atb,2x denne brusinky. Lichorerisnici jsem chtela na prostridani prevence. Napr. po dobrani atb dat tyden pauzu a tyden podavat treba caj nebo kapky z lichorerisnice, za mesic treba tyden brusinky atd.
No, po problemech s prostatou, po kastraci a po silene harajici fene v dome se mu mocove problemy vraci. Prostata bez nalezu, kontrolni sono i okolnich organu delano celkem 3x s rozestupy.
Janae
XXX.XXX.154.18
sh
napsal(a):
Mám pouze zkušenost u sebe, ne u psa a funguje lépe než brusinky.
A ještě lépe funguje čajovníkový olej, ale ten předpokládám, že pes nesmí.
Janae
XXX.XXX.154.18
Janae
napsal(a):
Ale zelený čaj by pít mohl, ne?
Ten mi taky jako prevence moc pomáhá, je lepší než urologický.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Janae
napsal(a):
Ale zelený čaj by pít mohl, ne?
Ten mi taky jako prevence moc pomáhá, je lepší než urologický.
Kvůli teinu pes čaj nemá pít, v bílém je nejméně, v zeleném méně než v černém.
sh
XXX.XXX.244.143
Janae
napsal(a):
A pila jste caj nebo v jine forme?