Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný pes

28.8.2017 06:35
Neregistrovaný  pes

XXX.XXX.31.3

Kamarád mi doporučil granule DELIKAN ORIGINAL chicken nebo beef, dle složení mi připapadají ok,40 % dehydrované kuřecí nebo hovězí maso, přiloha rýře, báze živočišná tudiž je tam snad více masa než rýže, jsou bez kukuřice, pšenice.
Ostatní granule z této firmy mi příjdou hodně podprůměrné, ale tyto mě zaujaly.Má někdo z vás s něma nějaké zkušenosti? Díky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.8.2017 08:09
Uživatel s deaktivovaným účtem

Je to levné krmivo. Oproti pedygrý lepší. Ale pořád nekvalitní. Hlavně kvůli chemické konzervaci.
Myslíte, že tam je fakt 42% hovězí sušené kosterní svaloviny ? Myslím, že je to maso čerstvé nebo to není maso.
Hovězí lůj není nejlepší zdroj tuku. Je prázdný.
Všude je spousta omega 6 kyselin, a tak je potřeba to srovnávat dodáním omega 3.
A tady tyto granule to dělají přesně naopak.
Dokonce i zkušenost mám. Pes, který byl krmený supermarketovými granulemi a pak Delikanem, vypadal na Delik. lépe. Ale krmivo nevydrží dlouho a denně dávat rakovinotvorné anitoxidanty k večeři.. není úplně ono.
12kg Delikanu není stejné jako 12kg "výkonnějších" granulí. Těch 500kč můžu tak dát třeba 2x měsíčně.

Živočišná báze ? Nevím co to je za pojem.. Granule, které mají cca polovinu masa - applaws, aatu, eden, akela, wolfsblut. Více bílkovin než sacharidů a také jsou bílkoviny z živočišné říše, to hlavně.
Delikan original beef - 45% sacharidů. Eden 23% sacharidů. Sacharidy nejsou maso a pes jich potřebuje nejméně.

Lepší je dívat se ne tolik na čísla, ale na kvalitu surovin.

Delikan CD excellent beef stojí 3x tolik než Original beef a složení je "horší". Proč ? Protože se v popise Original spletli.

Přidejte reakci

Přidat smajlík