Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Shira

26.8.2017 14:23
Shira

XXX.XXX.208.218

Dobrý den, naše ovčanda si rozřízla polštářek při lezení z vody..Máte s tím někdo zkušenosti?

26.8.2017 15:24
LájošM

XXX.XXX.14.251

Vykoupej v hypermanganu, zatáhne se to za pár dnů.

Shira

26.8.2017 15:33
Shira

XXX.XXX.208.218

LájošM napsal(a):
Vykoupej v hypermanganu, zatáhne se to za pár dnů.

Děkuji za odpověď... Máme vázat?

26.8.2017 15:37
noemi

XXX.XXX.64.236

U nas to bylo vic, pri hrabani si ufikl kus polstarku asi o strep, krve jako z vola.
Vydezinfikovali jsme betadinou, zavazali. Potom limec, at si to pes nelize. Venku boticka.
Trvalo ale relativne dlouho nez prestal kulhat.

26.8.2017 15:39
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

To mi nepřijde jak rozřízlé, spíš sedrané. Tohle je dobré, to bude fakt za pár dní v pořádku. Nechtějte vidět momentálně naši tlapku (neumím stáhnout fotku z mobilu do compu a muž doma není) středový (ten velký) polštářek má rozřízlý napůl - o sklo. Takže má vlastně teď dva. Rána hluboká víc než centimetr. Má to od pondělí a moc pokrok v hojení zatím není. Tam je problém, že každé našlápnutí to zase trhne. Když leží, snažím se mu to nechávat volně, aby to bylo na vzduchu, když jdem někam chodit, postahuju mu to rychloobvazem a dám ponožku, nebo botku. Nechávat mu to ale nemůžu, už mi sežral dvě ponožky Stačí chvilka, co je bez dozoru

Shira

26.8.2017 15:46
Shira

XXX.XXX.208.218

lesnížínka napsal(a):
To mi nepřijde jak rozřízlé, spíš sedrané. Tohle je dobré, to bude fakt za pár dní v pořádku. Nechtějte vidět momentálně naši tlapku (neumím stáhnout fotku z mobilu do compu a muž doma není) středový (ten velký) polštářek má rozřízlý napůl - o sklo. Takže má vlastně teď dva. Rána hluboká víc než centimetr. Má to od pondělí a moc pokrok v hojení zatím není. Tam je problém, že každé našlápnutí to zase trhne. Když leží, snažím se mu to nechávat volně, aby to bylo na vzduchu, když jdem někam chodit, postahuju mu to rychloobvazem a dám ponožku, nebo botku. Nechávat mu to ale nemůžu, už mi sežral dvě ponožky Stačí chvilka, co je bez dozoru

Moc děkuji

Shira

26.8.2017 15:47
Shira

XXX.XXX.208.218

noemi napsal(a):
U nas to bylo vic, pri hrabani si ufikl kus polstarku asi o strep, krve jako z vola.
Vydezinfikovali jsme betadinou, zavazali. Potom limec, at si to pes nelize. Venku boticka.
Trvalo ale relativne dlouho nez prestal kulhat.

Děkuji za odpověď

26.8.2017 16:47
LájošM

XXX.XXX.14.251

Shira napsal(a):
Děkuji za odpověď... Máme vázat?

Vázal bych to (nebo dával botu) jen venku. Ono se to rychleji hojí volné.
Jestli ji máte na dvoře, pokud rána nekrvácí, jen bych občas přetřel ránu roztokem hypermanganu a nechal tak.
Jedna z našich fen je na takové úrazy expert. Dokáže si rozříznou i víc tlapek naráz, přestože se snažíme hlídat, kudy chodíme. Ostatní ze smečky nic, ale ona asi jak je těžší, tak se řízne každou chvíli.

Přidejte reakci

Přidat smajlík