Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den, mám pocit že má alergii na piškoty protože se fenka velice často drbe ALE! drbe se na místě kde má ant. obojekScaribor a slyšela jsem že jsou na něm alergie. Mám podezření na oba protože když jsme vysadili piškoty přestala se tolik drbat ale teď rodiče ty piškoty zase ji dávaj tak se zase drbe a skoro to sami stim obojkem vysadili a nedrbe se vůbec doufám že toto vysvětlení stačí.
Dík za všechny rady/odpovědi
Alergii na piškoty asi ne, ale na nějakou složku v piškotu
než se "alergen" dostane z těla, chvíli to trvá, ne že hodinu nebo jeden den, takže s tím buď piškoty nebo obojek nemají co dělat
neřešila jste náhodou hubnutí psa ? do toho piškoty moc nezapadají
jestli rodiče nepřemluvíte k přečtení si něčeho o stravě psa, tak se ničeho nedoberete
nikdy
vysvětlete jim, že až si pes vyškrábe 20cm kolo, což není problém vyrobit přes noc, bude po chalupě běhat bez kůže a zcela psychicky mimo, stejně tak celá lidská část smečky, léčba bude na půl roku a velice nákladná, ovšem pokud na léčbu vůbec dojde a nezemře na infekci.
Iliena
napsal(a):
Já bych vynechala obě dvě věci. K piškotům bych se nevracela vůbec, pro psa to není nic dobrého (ani ty psí piškoty) a obojek bych zkusila buď jiný nebo třeba kapku za krk a pak by se vidělo.
Kapku jsme dávali ze začátku co jsme si ji poridily a byla suprova.
Piškoty radši vynecham ale jeste problém je v tom že jich máme 2kg.
napsal(a):
Alergii na piškoty asi ne, ale na nějakou složku v piškotu
než se "alergen" dostane z těla, chvíli to trvá, ne že hodinu nebo jeden den, takže s tím buď piškoty nebo obojek nemají co dělat
neřešila jste náhodou hubnutí psa ? do toho piškoty moc nezapadají
jestli rodiče nepřemluvíte k přečtení si něčeho o stravě psa, tak se ničeho nedoberete
nikdy
vysvětlete jim, že až si pes vyškrábe 20cm kolo, což není problém vyrobit přes noc, bude po chalupě běhat bez kůže a zcela psychicky mimo, stejně tak celá lidská část smečky, léčba bude na půl roku a velice nákladná, ovšem pokud na léčbu vůbec dojde a nezemře na infekci.
No myslím tim pšenici.
Hubnutí? No právě kvůli tomu jsem je vyřadily a radši jsem koupila sušené maso ale rodiče dost arogantně rikaj, piškoty jsou lepší než maso!" a berou furt jen piškoty stim že psovi se dávali vždy, upřímně měla jsem chuť jim urazit ruce !
Timis
XXX.XXX.192.1
Naš hafan se taky začal škrtábat, uvažovali jsme, zda je to novým krmením, ale obojek nás nepadl - bohužel . Až se vyválel po pár dnech v, parfému, a musel se okoupat, tak po sundání obojku a koupeli se škrábal podstatně méně. Bohužel po pár týdnech se mu rozjela nějaká alergie, s největší pravděpodobností zapříčíněná obojkem. Alergie na antiparazitární obojky jsou víc než časté, ale majitelé často škrábaní vztáhnou na něco jiného. Málokoho napadne jako první příčína obojek. škoda, že se o tom tam málo ví a mluví.