Profine Adult Large - nová série

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.8.2017 09:32
zrzaizuza

XXX.XXX.213.6

Dobrý den,
hodně dlouho jsem hledala vyhovující granule pro svého miláčka, tříletou fenu novofundláka. Na doporučení naší dcery, která krmí své psy granulemi řadou Profine a je s nimi velmi spokojená, jsem také objednala pytel Profie Adult Large. Po otevření pytle jsem byla nadšená. Granule super velikosti, krásně hnědé, promaštěné a i dobře "voněly" a také moc chutnaly. Po 14 dnech se kvalita srsti feny podstatně zlepšila, stolice výstavní a fenka byla i mnohem vitálnější. Prostě spokojenost po všech stránkách. Jenomže - nyní výrobce změnil nejen vzhled balení, ale údajně i recepturu, prý lepší. Tento týden jsem otevřela pytel ze série nového balení a nestačila jsem se divit. Granule jsou takové zelenošedé, tvar je také jiný a ani "vůní" se těm starým nepodobají. Tak mi přijde, jako by to byly spíše granule ze supermarketu a ne něco, na co jsme se těšili. Fena je sice baští (i když ne s takovou chutí jako ty ze staré série), ale ona je to taková moje popelnice, ta sežere bohužel všechno...já mám ale husinu, když jí je sypu do misky...Máte prosím někdo zkušenost s těmito granulemi? Potřebovala bych vědět, jestli je to jen můj pocit nebo je ještě někdo také zklamaný, než se s tím obrátím na výrobce, aby mi to vysvětlil. Díky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.8.2017 10:09
Uživatel s deaktivovaným účtem

Profine tak nějak nemá co vysvětlovat. Prostě si zlevnili výrobu. Dříve používali trochu čerstvého masa a teď masovou moučku. Kupujete to samé, co je modrý Brit, s vyjímkou brambor.
Zkrátka levné nekvalitní krmivo, no to už jste zjistila..

Co teď, jiné granule, maso ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík