LukášMysliwiec
XXX.XXX.236.99
Dobrý den, mám 4 měsíční šteně německého špice středního a chtěl bych se zeptat, zda mu mám nadále podávat Brit Care Puppy nebo můžeme přejít na Brit care Junior... Děkuji všem zkušeným za radu
LukášMysliwiec
XXX.XXX.236.99
To ano ale Junior je pro psa od 3 měsíců ale pro velké plemena. Tak nevím, zda mu mám dát Juniora nebo ne jelikož to není zrovna malé plemeno.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Přejděte na Simpsons puppy a máte po starostech, co se granulí týká.
Kterou přesně slepici byste dali štěněti jezevčíka a kterou štěněti bernardýna ?
Přemýšlelo se o krmení něčím jiným než granulemi ?
LukášMysliwiec
napsal(a):
Dobrý den, mám 4 měsíční šteně německého špice středního a chtěl bych se zeptat, zda mu mám nadále podávat Brit Care Puppy nebo můžeme přejít na Brit care Junior... Děkuji všem zkušeným za radu
Mame krizenku maleho knirace, nyni rocni a jeste jedeme na BC puppy - stridam ji jehne s ryzi a lososa s bramborem. Plus k tomu ma maso, obcas masove konzervy, atd.
S klidem bych spice nechala do roku na puppy.
LukášMysliwiec
napsal(a):
To ano ale Junior je pro psa od 3 měsíců ale pro velké plemena. Tak nevím, zda mu mám dát Juniora nebo ne jelikož to není zrovna malé plemeno.
Brit Care Junior je určený pro velká plemena, která mají v dospělosti nad 25 kg. K těm střední špic nepatří, takže si myslím, že je to zbytečné... Ty juniorky mají u velkých plemen trochu zpomalovat růst, aby obříci nerostli moc rychle a stihlo se jim všechno řádně vyvíjet.
Být vámi, dávám stále Puppy.. můžete klidně až do roka a pak postupně přejí na dospělou variantu ;).
Uživatel s deaktivovaným účtem
BC puppy a BC junior large breed se liší pouze (velikost granule ? ) tak, že juniorské mají o 2% méně proteinu a o 3% méně tuku.
To je celé. Nepodstatné.
Řešení - juniorských dáte o 5ks granulek do misky víc.
Ne, žádný pes nevyroste pomaleji, fakt ne.
Jedná se o vápník u obřích plemen a u BC je stejně v puppy i junior verzi. Víte využitelnou energii těch granulí ? Jestli ne, tak ten údaj o Ca je k ničemu