Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

LukášMysliwiec

15.8.2017 19:15
LukášMysliwiec

XXX.XXX.236.99

Dobrý den, mám 4 měsíční šteně německého špice středního a chtěl bych se zeptat, zda mu mám nadále podávat Brit Care Puppy nebo můžeme přejít na Brit care Junior... Děkuji všem zkušeným za radu

15.8.2017 19:39
scylla

XXX.XXX.150.32

Je to štěně, takže když chcete dávat granule, tak pochopitelně štěněcí.

LukášMysliwiec

15.8.2017 19:43
LukášMysliwiec

XXX.XXX.236.99

To ano ale Junior je pro psa od 3 měsíců ale pro velké plemena. Tak nevím, zda mu mám dát Juniora nebo ne jelikož to není zrovna malé plemeno.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.8.2017 21:50

Přejděte na Simpsons puppy a máte po starostech, co se granulí týká.

Kterou přesně slepici byste dali štěněti jezevčíka a kterou štěněti bernardýna ?
Přemýšlelo se o krmení něčím jiným než granulemi ?

16.8.2017 07:34
lavacca

XXX.XXX.84.24

LukášMysliwiec napsal(a):
Dobrý den, mám 4 měsíční šteně německého špice středního a chtěl bych se zeptat, zda mu mám nadále podávat Brit Care Puppy nebo můžeme přejít na Brit care Junior... Děkuji všem zkušeným za radu

Mame krizenku maleho knirace, nyni rocni a jeste jedeme na BC puppy - stridam ji jehne s ryzi a lososa s bramborem. Plus k tomu ma maso, obcas masove konzervy, atd.

S klidem bych spice nechala do roku na puppy.

16.8.2017 14:43
Estrella

XXX.XXX.141.159

LukášMysliwiec napsal(a):
To ano ale Junior je pro psa od 3 měsíců ale pro velké plemena. Tak nevím, zda mu mám dát Juniora nebo ne jelikož to není zrovna malé plemeno.

Brit Care Junior je určený pro velká plemena, která mají v dospělosti nad 25 kg. K těm střední špic nepatří, takže si myslím, že je to zbytečné... Ty juniorky mají u velkých plemen trochu zpomalovat růst, aby obříci nerostli moc rychle a stihlo se jim všechno řádně vyvíjet.
Být vámi, dávám stále Puppy.. můžete klidně až do roka a pak postupně přejí na dospělou variantu ;).

16.8.2017 16:31

BC puppy a BC junior large breed se liší pouze (velikost granule ? ) tak, že juniorské mají o 2% méně proteinu a o 3% méně tuku.
To je celé. Nepodstatné.
Řešení - juniorských dáte o 5ks granulek do misky víc.

Ne, žádný pes nevyroste pomaleji, fakt ne.
Jedná se o vápník u obřích plemen a u BC je stejně v puppy i junior verzi. Víte využitelnou energii těch granulí ? Jestli ne, tak ten údaj o Ca je k ničemu smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík