Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den, mám pětiměsíční fenečku -jedná se asi o trpasličího pinče-měří 30 cm, váží 47 kg...není čistokrevná, ale rád bych věděl, k čemu má nejblíž.
sisi58
napsal(a):
Přečtěte si, co jste napsal. Buď to opravte nebo se ztraťte.
Nebaví mě TROLLové.
Tam jenom vypadla čárka, to snad není hřích.
Váha 4,0 kg-překlepl jsem se, asi jsou tu někteří dokonalí...omlouvám se za drzost o radu...
Jirka z Budějc.
No, tak je to pinč, tatínek je prý pražský krysařík, maminka "přerostlá" krysařička...takže byse dlo říct-asi- pinč, vobecné rovině, i když je to kříženeček, a co, také potřebuje lásku, radovat se ze života, atd...lidé snad nejsou "mix"?
napsal(a):
No, tak je to pinč, tatínek je prý pražský krysařík, maminka "přerostlá" krysařička...takže byse dlo říct-asi- pinč, vobecné rovině, i když je to kříženeček, a co, také potřebuje lásku, radovat se ze života, atd...lidé snad nejsou "mix"?
O čem byl tedy dotaz, když znáte rodiče?
Rodiče jsem nevidě, o tom to je
Tak je to prostě ratlík - bez urážky. Nedávno jsem jednoho hlídala, zatím co majitelé šli na návštěvu objektu, kam psi nesmí. Byl perfektní, pracoval se mnou a byl to absolutní suverén. Kolikrát nabízím pohlídání daleko větším psům a dozvím se jen "kdepak, ten by se tu bez nás zbláznil... on by tady plakal... toho já nedám z ruky...".