Dentální pamlsky pro štěně

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

mikraf

10.8.2017 16:12
mikraf

XXX.XXX.225.28

Dobrý den,
3měsíční štěně kouše...a už to fakt bolí.. nedávám mu na zadek jen mu kdyžtak dávám místo prstu hračkua a dneska jsem mu koupila i dentální pamlsky (samozřejmě jsem se ptala vete jestli to takhle malý pes už může řekl že ano), jenže mi přijde že jak to okusuje tak že to drobí a ty zbytky jí. Myslíte že to nevadí nebo mu to mám radši zabavit?

Mikraf

10.8.2017 16:14
Mikraf

XXX.XXX.225.28

Jeste prikladam foto. Hracky ho moc nebavi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.8.2017 16:30

mikraf napsal(a):
Dobrý den,
3měsíční štěně kouše...a už to fakt bolí.. nedávám mu na zadek jen mu kdyžtak dávám místo prstu hračkua a dneska jsem mu koupila i dentální pamlsky (samozřejmě jsem se ptala vete jestli to takhle malý pes už může řekl že ano), jenže mi přijde že jak to okusuje tak že to drobí a ty zbytky jí. Myslíte že to nevadí nebo mu to mám radši zabavit?

Nevím jestli jsem z toho nekonečného vedra už přehřátá, ale asi nechápu vaši otázku. Koupila jste štěňátku dentální pamlsky, ptala jste se jestli je může a vet řekl že ano. Teď se ptáte jestli může jíst drobky z toho co okouše?
Ano, může. Vždyť je to určené pro psy k jídlu. Ale já bych mu to nedávala, nic dobrého v tom není. Je to nekvalitní a nezdravý pamlsek. Kupte mu třeba sušené vepřové ucho (ne uzené) a uvidíte jak si pochutná a na dlouho se zabaví. Nevím jaké máte plemeno, ale svému labradorovi jsem ho dala poprvé v 8 týdnech a měl ho tehdy na několik dní.
Dnes je to jednohubka na 10min.
Pokud chcete něco menšího tak třeba sušené plíce, hrtany, ...prostě tento typ pamlsku.

10.8.2017 16:37

Mně pes vyrostl na paroží. Cokoliv jiného schrousnul doslova do pár minut.

10.8.2017 18:02
Iliena

XXX.XXX.132.18

Souhlasím, tyhle pamlsky jsou u mě fujtajbly z bůhví čeho. I my jsme dávali všelijaké sušené věci, vyřádila se na tom krásně, ale vždycky pod dozorem.
Koukněte třeba sem https://www.caskrmeni.cz/eshop/psi/susene-pochoutky/ je toho na výběr spousta.

10.8.2017 18:39
Terven

XXX.XXX.110.147

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mně pes vyrostl na paroží. Cokoliv jiného schrousnul doslova do pár minut.

To jsem se chtěla zeptat - odkud berete paroží ?

10.8.2017 23:14

Terven napsal(a):
To jsem se chtěla zeptat - odkud berete paroží ?

Pár jsem jich kdysi vyloudila na chalupě, teď kupuji od Sns. Dřív celé, teď půlené. Když se potřebuju zbavit potvory, něco do dřeně kápnu, dobře saje. Zkušenost - bílá dřeň je měkčí.

Kdybyste někde získala celý věšák, taky se dá.
https://www.facebook.com/olga.krahulcova/videos/vb.1529390254/10204027457396623/?type=3&theater.

14.8.2017 15:42
Terven

XXX.XXX.110.147

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pár jsem jich kdysi vyloudila na chalupě, teď kupuji od Sns. Dřív celé, teď půlené. Když se potřebuju zbavit potvory, něco do dřeně kápnu, dobře saje. Zkušenost - bílá dřeň je měkčí.

Kdybyste někde získala celý věšák, taky se dá.
https://www.facebook.com/olga.krahulcova/videos/vb.1529390254/10204027457396623/?type=3&theater.

Díky moc...teď teprve jsem si vzpomněla, že jsem se vlastně ptala

Přidejte reakci

Přidat smajlík