Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Klaudika

1.8.2017 22:34
Klaudika

XXX.XXX.192.98

Dobry deň, moja fena je vonku v klietke a ja som šla von po psa ze ju v noci vypustim aby si pobehala lenže keď som otvárala dvere od klietky niečo po nej behalo a môj pes to chcel asi chytiť a neviem co to bolo ale ležalo to v tráve vedľa klietky a ja som si myslela že je to hlina, ale keď sa k tomu rozbehla a začala to chytať a drapať tak som sa na ňu pozrela a mala penu na ústach jak keby mala beznotu ani ma nepočúvala len si chodila po tráve a chytala to čo bolo na zemi ja som sa zľakla ze ma beznotu tak som utiekla do domu po otca aby sa pozrel co sa s ňou stalo a išla som s nim ku klietke a už ta "hlina" tam nebola a môj pes stále penil. Neviete mi poradiť čo sa s ňou stalo?

Klaudika

1.8.2017 22:36
Klaudika

XXX.XXX.192.98

*Besnotu.

1.8.2017 22:47
rapotacka11

XXX.XXX.32.145

Chytila ropuchu. Možná.

Žije v kleci ? Se má.

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/?q=pes+a+ropucha&sort=1.

Klaudika

1.8.2017 23:07
Klaudika

XXX.XXX.192.98

To mi veľmi pomahaš keď ja si myslím že môj pes má besnotu..

Klaudika

1.8.2017 23:08
Klaudika

XXX.XXX.192.98

Ale pred par dňami chytala žabu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.8.2017 23:10
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zadavatelka asi myslí kotec.

Může to být ropucha, vypláchnout tlamu.

Klaudika

1.8.2017 23:36
Klaudika

XXX.XXX.192.98

Ale tu žabu naháňala asi v piatok.

2.8.2017 01:03
rapotacka11

XXX.XXX.32.226

Klaudika napsal(a):

Ty myslíš ?
Nepřeháněj to.
Jistě svého psa očkuješ.
A kde by k tomu v kleci přišel ?

Raději si přečti odkaz. To jsou ta zelená písmenka.

2.8.2017 05:58
scylla

XXX.XXX.150.32

Klaudika napsal(a):

Ona není očkovaná? To jste opravdu fajn majitel, že utečete, když má váš pes problém, k tomu zavřená v kleci... snad vaši rodiče budou mít víc rozumu.

2.8.2017 07:07
Tedysek

XXX.XXX.7.98

Který pes by z klietky neměl besnotu... Když tam je celý den a ven se dostane jen na zahradu.

2.8.2017 07:36
inusanka

XXX.XXX.98.58

Pokud si myslíte, že váš pes má vzteklinu, nejlépe navštívit veterináře. Protože pochybuji, že nějaká babská rada pomůže. Pokud mu do kotce - i když to asi není ono, slovensky je to koterec, takže asi opravdu klec?-vlezla ropucha a on si s ní déle hrál, též bych vyhledala veterináře. Zcela jistě bych neztrácela čas pustým plkotáním na netu. Existuje i jiný svět než ten virtuální, věř mi.

2.8.2017 07:38
sisi58

XXX.XXX.191.1

TROLL nebo děcko.

Klaudika

2.8.2017 08:52
Klaudika

XXX.XXX.192.98

Hovno vieš ako dlho tam je zavretá... vždy je v nej len v noci a inák si beha po našej veľkej záhrade a aj večer ju berieme na prechádzky alebo behať alebo sa previesť na bicykli...

Klaudika

2.8.2017 08:53
Klaudika

XXX.XXX.192.98

sisi58 napsal(a):
TROLL nebo děcko.

Moja zlata to len toto si tu došla napísať?

Klaudika

2.8.2017 08:55
Klaudika

XXX.XXX.192.98

inusanka napsal(a):
Pokud si myslíte, že váš pes má vzteklinu, nejlépe navštívit veterináře. Protože pochybuji, že nějaká babská rada pomůže. Pokud mu do kotce - i když to asi není ono, slovensky je to koterec, takže asi opravdu klec?-vlezla ropucha a on si s ní déle hrál, též bych vyhledala veterináře. Zcela jistě bych neztrácela čas pustým plkotáním na netu. Existuje i jiný svět než ten virtuální, věř mi.

Ďakujem asi k nemu zajdeme pre istotu ale keď som bola v noci pri nej tak už to vyzeralo ze jej nič nieje.

Klaudika

2.8.2017 08:58
Klaudika

XXX.XXX.192.98

scylla napsal(a):
Ona není očkovaná? To jste opravdu fajn majitel, že utečete, když má váš pes problém, k tomu zavřená v kleci... snad vaši rodiče budou mít víc rozumu.

Je očkovaná... môj pes je nemecký ovčiak... a nemáme na dvore bránu čiže nemôžem ju v noci nechať vonku... lebo deti aj dospelý sa jej boja...od teba určite majú viac rozumu...

Klaudika

2.8.2017 09:00
Klaudika

XXX.XXX.192.98

Tedysek napsal(a):
Který pes by z klietky neměl besnotu... Když tam je celý den a ven se dostane jen na zahradu.

Hovno vieš ako dlho tam je zavretá... vždy je v nej len v noci a inák si beha po našej veľkej záhrade a aj večer ju berieme na prechádzky alebo behať alebo sa previesť na bicykli...

2.8.2017 09:01
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Klaudika napsal(a):
Ďakujem asi k nemu zajdeme pre istotu ale keď som bola v noci pri nej tak už to vyzeralo ze jej nič nieje.

Nepanikár, určite zožrala žabu z toho psy tak penia to ste si nemuseli ani všimnúť. Keď jej je lepšie k veterinárovi nemusíte.

2.8.2017 09:13
Iliena

XXX.XXX.197.11

Klaudika napsal(a):

Potřebovala bys vypláchnout hubu mýdlem...

Klaudika

2.8.2017 09:29
Klaudika

XXX.XXX.192.98

katkaa1 napsal(a):
Nepanikár, určite zožrala žabu z toho psy tak penia to ste si nemuseli ani všimnúť. Keď jej je lepšie k veterinárovi nemusíte.

Ďakujem

Klaudika

2.8.2017 09:30
Klaudika

XXX.XXX.192.98

Iliena napsal(a):
Potřebovala bys vypláchnout hubu mýdlem...

Ty mozog z toho co píšeš...

2.8.2017 11:20
koňadra

XXX.XXX.128.31

Klaudika napsal(a):

Klaudika:
píšeš anonymně, takže bez servítků. Proto si dovolím tvrdit, že jsi nepobrala ani moc inteligence (viz tvoje příspěvky), to by tak nevadilo, každý nemůže být génius, ale - bohužel - ani slušnosti.

A jinak - možná bys měla upřesnit, co myslíš tím slovem "klietka"? Klietku si představuji něco malého, prostě klec. Zavírat do toho vlčáka na noc (a kolikrát přes den - když nemáte bránu?) považuji za týrání psa!
Jen doufám, že nic z toho, co tady píšeš, není pravda a že jsi jen děcko, které se baví tím, že naštve pár lidí, kteří to vezmou vážně.

2.8.2017 11:31
Iliena

XXX.XXX.130.8

Klaudika napsal(a):

To co zasloužíš.

2.8.2017 11:32
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Myslím, že je to normoš kotec, ono se používá obojí: koterec i klietka. Asi je to děcko, když letěla za otcem, ne?

2.8.2017 12:38
sisi58

XXX.XXX.191.1

lesnížínka napsal(a):
Myslím, že je to normoš kotec, ono se používá obojí: koterec i klietka. Asi je to děcko, když letěla za otcem, ne?

A pěkně nevychované a sprosté.
Copak tak, jak ona píše, se reaguje? I když nejsou příspěvky chválící, neznamená to, že přispěvatelé nechtějí pomoci. Místo jasného popisu tu blábolí nesmysly a diví se, že jí lidé nerozumí.
S takovými způsoby může jít někam a zavřít za sebou poklop.

Netakt

2.8.2017 13:31
Netakt

XXX.XXX.213.43

Někdo se Vás na něco zeptá, a Vy se do něj hned pustíte. Hned víte, jak to u něj vypadá, a jak se ke psu chová. I po deseti letech je tu stále stejná banda slepic! Dle všeho obarvený blondýny!

Klaudika

2.8.2017 13:49
Klaudika

XXX.XXX.192.98

koňadra napsal(a):
Klaudika:
píšeš anonymně, takže bez servítků. Proto si dovolím tvrdit, že jsi nepobrala ani moc inteligence (viz tvoje příspěvky), to by tak nevadilo, každý nemůže být génius, ale - bohužel - ani slušnosti.

A jinak - možná bys měla upřesnit, co myslíš tím slovem "klietka"? Klietku si představuji něco malého, prostě klec. Zavírat do toho vlčáka na noc (a kolikrát přes den - když nemáte bránu?) považuji za týrání psa!
Jen doufám, že nic z toho, co tady píšeš, není pravda a že jsi jen děcko, které se baví tím, že naštve pár lidí, kteří to vezmou vážně.

Moja zlata číslo 2 môj pes je denno denne pusteny od rána do večera a večer ho zatvárame.. ta klietka ma rozmery 2 metre na 3,5 metra... U nás na Slovensku sa hovorí klietka... a v žiadnom prípade netyrame psa.. keďže nevieš o tom nič či je to pravda alebo nie tak nerob múdru (a ani nehovor kto pobral a nepobral inteligenciu) lebo "podľa seba súdim teba" čiže asi tak.

Klaudika

2.8.2017 13:50
Klaudika

XXX.XXX.192.98

lesnížínka napsal(a):

To ze som letela za otcom bolo úplne v pohode keď som sa bála o svojho psa

2.8.2017 13:51
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Netakt napsal(a):
Někdo se Vás na něco zeptá, a Vy se do něj hned pustíte. Hned víte, jak to u něj vypadá, a jak se ke psu chová. I po deseti letech je tu stále stejná banda slepic! Dle všeho obarvený blondýny!

Presne.. nechcela som to takto neslušne napísať ale miesto normálnej rady tu niektorí začnú riešiť veci o ktorých zadávateľka nič nepísala, vôbec nevedia ako to je, ale rýpať to je prvé..
A potom sa čudujú, že im niekto naspäť vynadá?!

Zadávateľka tiež píše divne, zrejme ide o dieťa ale tak keď už chcem riešiť či má psa celý deň zavretého v malej klietke tak sa najprv slušne opýtam aký má režim a nie sa do nej hneď pustím ako osa na med bez akýchkoľvek dôkazov. Občas by to tu chcelo trocha inteligencie, ale tú na anonymnej diskusii asi ťažko očakávať tu je každý "hrdina"

2.8.2017 14:08
lodenka333

XXX.XXX.244.35

Oslovení moja zlatá by mě od zadavatelky štvalo ale to je tak všechno. Jste fakt vedmy, ze hner víte, že pes je týraný v kleci a akorát rypete. Taky bych vypěnila občas.. Dámy nejchytřejší ale jak jsem jim to vrátí stejnou notou je oheň na střeše. Chytrolíni. Chtěla bych vidět vás kdyby se váš pes choval divně.

K.zadavatelce.. Pokud se chová hodně odlišně než normálně a nepřestává to šla bych k veterináři. Popravdě teď vůbec nevím jak je to na Slovensku se vzteklinou a jestli tam bydlíte / jezdíte. Žádná vakcína není 100% ale moc bych to na vzteklinu neviděla, byla by agresivní a snažila se váš pokousat v té fázi když už ji pění u huby. Ale chápu starost. Dejte vědět a zkuste zachovat klid. Na vedlejším vlákně se zrovna řeší hrátky s ropuchou a taky se řešilo slintani, zvracení, halucinace. Zkuste vyplachnout opatrně hubu pokud to půjde, ideálně nejdřív jen vlhkou houbičkou.

2.8.2017 14:10
lodenka333

XXX.XXX.244.35

Jinak nevidím nic špatného na tom zavřít psa do dobrého a vybaveného kotce, když má dost pohybu, jiné aktivity a tráví čas s pánem. A když je to jenom v noci to už bych vůbec neřešila. Lepší než lítat někde po vesnici aby ho srazilo auto...

2.8.2017 14:11
koňadra

XXX.XXX.128.31

Klaudika napsal(a):
Moja zlata číslo 2 môj pes je denno denne pusteny od rána do večera a večer ho zatvárame.. ta klietka ma rozmery 2 metre na 3,5 metra... U nás na Slovensku sa hovorí klietka... a v žiadnom prípade netyrame psa.. keďže nevieš o tom nič či je to pravda alebo nie tak nerob múdru (a ani nehovor kto pobral a nepobral inteligenciu) lebo "podľa seba súdim teba" čiže asi tak.

Nejsem žádná "tvoje zlata". Jsem ve věku, kdy si ještě dobře pamatuji slovenštinu, navíc Slovenka je moje příbuzná, takže vím, že na Slovensku se kotec řekne koterec. Klietka je prostě klícka, max. klec.
No, ale nebudu se s Tebou hádat o slovíčka, je evidentní, že v tom rozdíl nevidíš.
Napsala jsem někde, že týráš psa? Vždyť neumíš ani chápat psané slovo.
Napsala jsem, že bys měla upřesnit, co to je ta klietka a POKUD (tedy netvrdím, že to tak je), do takové "klietky" zavíráš vlčáka, tak to potom týrání psa je. Jestli máš kotec 2x3,5 m, potom ok, ale to z tvého psaní nevyplynulo, tak jsem si dovolila se zeptat. Ostatně z úvodního příspěvku asi málokdo něco pochopil. "Vedle klietky je nějaká hlina, moje fena to chytá a já nevím, co to je?" O tom, že Slovensko je země prostá vztekliny asi taky slyšíš nejprve v životě. Očkuješ vůbec toho psa? Fakt zvláštní.

Hodně mě vadí lidi, kteří hned sprostě uráží druhé jen proto, že mají jiný názor. Myslí si, že když píší anonymně, že mohou všechno. Zajímalo by mne, jestli bys dokázala svoje urážky říct těm lidem přímo do očí.

2.8.2017 14:23
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Ano, dotaz byl napsaný zmateně, připadlo mi, že právě od děcka, už podle myšlenky na vzteklinu. To by mne snad ani nenapadlo, o takové blbině uvažovat Že potmě jí připadlo cosi, jako hromádka hlíny a byla to ropucha(nejspíš) jsem pochopila(i když to někdy není jednoduché) Také se mi občas povede se pitomě vyjádřit a přijdu na to, jak to blbě vyznělo, až to čtu třeba za pár dní...
Odpovědi byly možná ironické, ale od zadavatelky přímo sprosté.

2.8.2017 14:39
koňadra

XXX.XXX.128.31

lesnížínka napsal(a):
Ano, dotaz byl napsaný zmateně, připadlo mi, že právě od děcka, už podle myšlenky na vzteklinu. To by mne snad ani nenapadlo, o takové blbině uvažovat Že potmě jí připadlo cosi, jako hromádka hlíny a byla to ropucha(nejspíš) jsem pochopila(i když to někdy není jednoduché) Také se mi občas povede se pitomě vyjádřit a přijdu na to, jak to blbě vyznělo, až to čtu třeba za pár dní...
Odpovědi byly možná ironické, ale od zadavatelky přímo sprosté.

"Odpovědi byly možná ironické, ale od zadavatelky přímo sprosté. "
Přesně! To je to, co mně vadí. Sprostota. A ať si Klaudika myslí co chce, i tohle svědčí o její "inteligenci". Problém psaného slova je v tom, že chybí mimika, tón hlasu... a potom některé věci mohou vyznít jinak. Ale sprostota je stejná vždycky.
A mimochodem: snad i dítě pozná žábu.

.

2.8.2017 14:49
lodenka333

XXX.XXX.244.35

Ale tak se mrkněte na ty první odpovědi, mě by to.možná taky naštvalo. Nedá se jednat tak nějak trochu víc na pohodu a chápavěji? Vím, že lidská blbost je ubíjející a máte pak chuť každého poslat do pr... Ale někdy je to ukvapene- a odhadnout to z psaného slova jak psaly výše je slozite.

Přidejte reakci

Přidat smajlík