MAMAMMAMAMAMMAMAMMA
XXX.XXX.16.57
Dobrý večer,
Jedná se pouze o teoretickou otázku(protože je večer a nemám co dělat).
Pokud by soused měl psa, který neustále štěká v době jeho nepřítomnosti v domě/na zahradě(ráno a ve večerních hodinách po 22:00h je klid), ale bydlel by v rodinném domě, dá se s tím nic dělat?
Popřípadě kdyby se to týkalo mě, mohli by si sousedi nějak stěžovat a situaci řešit?
V pronajatém bytě je celkem jasné, jak se bránit. Co když ale pozemek patří přímo majiteli psa?
Předem děkuji za odpovědi, jsem opravdu zvědavá :).
MAMAMMAMAMAMMAMAMMA
napsal(a):
Dobrý večer,
Jedná se pouze o teoretickou otázku(protože je večer a nemám co dělat).
Pokud by soused měl psa, který neustále štěká v době jeho nepřítomnosti v domě/na zahradě(ráno a ve večerních hodinách po 22:00h je klid), ale bydlel by v rodinném domě, dá se s tím nic dělat?
Popřípadě kdyby se to týkalo mě, mohli by si sousedi nějak stěžovat a situaci řešit?
V pronajatém bytě je celkem jasné, jak se bránit. Co když ale pozemek patří přímo majiteli psa?
Předem děkuji za odpovědi, jsem opravdu zvědavá :).
Tuhle otázku jsem nikdy neřešila.
Ale měli jsme problém, když jsme si koupili kohouta, tak sousedé začali sepisovat petici. Tenkrát jsme se to dozvěděli náhodou, nikdo si k nám osobně nepřišel stěžovat. Tudíž jsme to nehodlali ani nijak řešit a kohouta jsme zavírali přes noc jen o víkendu, abychom se sami vyspali.
Žalovat to nijak nejde. Drůbež na zahradě si může řvát jak chce a myslím, že se psem je to totéž.
notregistered