Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sandy433

23.7.2017 15:18
Sandy433

XXX.XXX.217.129

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s postroji tak potřebuji poradit ohledně koupě postroje pro mého labradora.Rozhoduji se mezi třemi postroji Nobby MESH PRENO norský postroj, Nobby CLASSIC PRENO norský postroj a Hurtta postroj Active.Nedávám odkaz ale každý si je může najít na heuréce.Nicméně u hurtty je to ověřená značka za kterou sice připlatím ale měla bych dostat kvalitní postroj a dva první zmiňované se mi zdají jako zajíc v pytli které jsou sice cenou daleko výhodnější ale nejsem si jista kvalitou těchto postrojů.Pro zajímavost postroj kupujeme na využití do auta a na procházky.Prosím nerada tady vidím odpovědi typu jako, že jenom čekám až to za mě vyzkouší někdo jiný" nebo, proč se na to ptám když je odpověď zcela jasná".Ptám se protože kupujeme postroj poprvé a ráda bych viděla jaké zkušenosti s tím mají ostatní a vůbec nevím který postroj koupit protože jak sem již zmiňovala nikdy předtím jsme postroj nekupovali a opravdu nečekám že to bude někdo objednávat a zkoušet jen kvůli odpovědi na mou otázku.Předem děkuji za odpovědi.

23.7.2017 15:29
Tedysek

XXX.XXX.5.94

Pokud chceš postroj využít do auta, tak se dívej hlavně po POSTROJI DO AUTA. Ten lze totiž využít i na procházky. Já mám od Trixie do auta postroj a používám ho i na prochazky. Ale mít možnost tak koupím postroj od greendog. Do auta si myslím že daleko lepší. Jen na procházkách v něm asi psovi může být tepleji.

Sandy433

24.7.2017 08:26
Sandy433

XXX.XXX.217.129

Nad tím jsme již taky přemýšleli ale pak jsme se rozhodli spíše pro postroj se záchytným madlem protože naše fenka ráda zlobí a hodněkrát nastanou situace kdy ji musím nechat jít těsně vedle mě a doteď má obojek a jistě jí není příjemné když ji držím za utáhlý obojek ještě rukou a když obojek povolím tak se z něj vyvleče.

24.7.2017 08:37
Tedysek

XXX.XXX.5.94

Pro mě je třeba hlavní to aby byl postroj funkční. Takže v autě aby psa udržel když se zabrzdí nebo nabourá. Pokud by mi nevyhovoval na prochazky, tak bych měla dva postroje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík