Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

rr,

21.7.2017 21:41
rr,

XXX.XXX.208.174

Dobrý vecer, budu kastrovat moji fenku No.Říká se, že fena bude po ni tloustnout a bude línějš í.Tak bych se chtela zeptat, kdo má tu zkušenost ?Také na ceník kastrace moje fenka má 25,9kg?

22.7.2017 06:27
scylla

XXX.XXX.150.32

rr, napsal(a):
Dobrý vecer, budu kastrovat moji fenku No.Říká se, že fena bude po ni tloustnout a bude línějš í.Tak bych se chtela zeptat, kdo má tu zkušenost ?Také na ceník kastrace moje fenka má 25,9kg?

Hodně ušetříte, když do ní nebudete zbytečně řezat - za vlastní operaci a za léčbu možnch pokastračních problémů - ušetčříte peníze, když vás tak zajímají. Pak ušetříte jí možných zdravotních problémů - inkontinence, změny povahy, snížené funkce štítné žlázy, zvýšeného rizika nádorů kostí a dašlích forem rakoviny, problémů s ledvinami, močovými cestami a tak dál. Nechte jí kompletní. Nechat řezat do zdravých psů pro vlastní pohodlí není dobrá věc.

22.7.2017 07:21
Markéta80

XXX.XXX.176.2

rr, napsal(a):

Napřed bych hodně zvážila důvody proč kastrovat. Pokud je to nutné ze zdravotního důvodu tak ano. cenu Vám řekne veterinář, ceny se liší. Mě kdysi veterinář přemlouval do kastrace- pidi fena 6000. Do bezdůvodné kastrace bych teda nešla, je to velký zásah a pokud se pak objeví nějaké zdravotní problémy vrátit to nejde

R.

22.7.2017 10:47
R.

XXX.XXX.208.174

scylla napsal(a):
Hodně ušetříte, když do ní nebudete zbytečně řezat - za vlastní operaci a za léčbu možnch pokastračních problémů - ušetčříte peníze, když vás tak zajímají. Pak ušetříte jí možných zdravotních problémů - inkontinence, změny povahy, snížené funkce štítné žlázy, zvýšeného rizika nádorů kostí a dašlích forem rakoviny, problémů s ledvinami, močovými cestami a tak dál. Nechte jí kompletní. Nechat řezat do zdravých psů pro vlastní pohodlí není dobrá věc.

Potřebuji dát svoji fenku kastrovat, protože máme doma mladého psa (fenka tet bere antikoncepci).

22.7.2017 10:55
dadu

XXX.XXX.61.94

Nezlobte se na mě, ale proč jste si k fence pořizovali psa, když nejste ochotní psy 2x ročně oddělit a ohlídat?

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.7.2017 11:09
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pes, který žije s fenou společně, bezpečně pozná její "krycí" dny, také fena ho bude mimo tyto dny zahánět. Fena nemusí brát žádnou antikoncepci. Stačí, když ji na kritické dny ( cca 3-5 ) oddělíte. A místo peněz vyhozených za kastraci, jim kupte pořádný kus flákoty.

22.7.2017 13:29
impact

XXX.XXX.54.225

rr, napsal(a):

Říká se. Může se stát a nemusí. Je fakt, že se ten metabolismus zpomalí. Ale já mám třeba jedenáctiletou kastrovanou fenu a nepřibere ani deko navíc. A přitom by to na ty její žebírka ještě sneslo trochu navíc. Cena kastrace záleží na veterináři či klinice. Může to stát 5K, ale i 10K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík