Nežere po prvním haranim

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.7.2017 20:50

Dobrý den, mám fenu AUO 1,5 roku.Chtela bych od vás nějaké tipy na rozezrani naší vybíravé fenky. Je odčervená, hodně aktivní a vesela. Je na mase, granule jsem ji nutili do 10 měsíců potom sem to vzdala začala krmit masem a krásně se rozjela ale po prvním hárání vůbec první měsíc nic nežrala ani konzervu a vařené maso... Ale teď si vybírá kdy sní to syrové maso když ji to seberu ráno protože se v tom moc rypadla tak večer a se může zbláznit a a druhý den to samý v vezme z misky a asi hodinu to lize a pak to nechá. Ještě mě napadá zda se to změní v září protože to by mela po 2 harat. Dík za všechny odpovědi.

19.7.2017 08:07
inusanka

XXX.XXX.98.58

No tak my máme opačný problém. Při hárání s jídlem doslova otravuje, tohle chci vařené a tohle nebudu žrát vůbec... Jakmile přestane, okamžitě otočí, protože těhotné holky musí hodně jíst a opatrně s pohybem. Na konci druhého měsíce většinou nechce syrové a jakmile porodí krokouše, hvězdici nebo bobra, většinou v noci, hodí nám to uslintané do postele a starejte se. Tím její faleška končí a máme zase tři měsíce pokoj.
Dobrý jsou škvarky, pivovarské kvasnice, po těch se pěkně futrujou, ale pokud je nežravá, musíte si vytypovat, co jí jede. Ale stejně co pes, to jiný postup.

19.7.2017 10:58

Díky za odpověď, že nejsem sama kdo má podobný problém.

Přidejte reakci

Přidat smajlík