Aron89
XXX.XXX.195.243
Dobrý den,
Zajímalo by mne, zda se dá odhadnout velikost feny pitbulla v dospělosti - na internetu se udává váha 14 - 30kg což je velké rozpětí :D Dalo by se to například odhadnout podle rodičů fenky? Není ještě jiný ukazatel?
Díky ;-).
notregistered
XXX.XXX.211.213
Váha ve 3 měsících x3
rozpětí je veliké, ale ono nejde o váhu nebo výšku, ale aby tak jako celkově vypadal "akorát"
přímo se žádá "aby nebylo ohroženo zdraví, pohyb, psychické a fyzické schopnosti".
Aron89
XXX.XXX.195.243
Děkuju, měl jsem ale spíš na mysli při vybírání štěněte ve chvíli, kdy se může oddělit od feny, což je pár týdnů po porodu..
Aron89
napsal(a):
Děkuju, měl jsem ale spíš na mysli při vybírání štěněte ve chvíli, kdy se může oddělit od feny, což je pár týdnů po porodu..
Od feny se odděluje nejdříve v sedmi týdnech a rozhodně ne pár týdnů po porodu. Pokud chcete aspoň orientačně vědět, jak bude Vaše štěně v budoucnu vypadat, dívejte se zpátky po generacích na celé linie. Někteří mohou být více buldočí, jiní zase více atletičtější. Pokud však znáte jen rodiče štěněte, takže si kupujete voříška, bude to vždycky sázka do loterie, protože prabába mohla být jezevčík stejně jako doga.
Aron89
XXX.XXX.195.243
To Impact: Díky za info =) (samozřejmě mých "pár týdnů" jsem neměl na mysli dva :D =) ).
notregistered
XXX.XXX.211.194
Aron89
napsal(a):
To Impact: Díky za info =) (samozřejmě mých "pár týdnů" jsem neměl na mysli dva :D =) ).
A tak znáte rodiče, jak vypadají, nemáte třeba foto ?
bývá to tak, že táta 15kg a máma 15kg nemají 30kg mladé, že jo
ale na měsíci, dvou, nepoznáte nic
u žádných psů
moje buldočí fenka byla tak akorát, roztomilý pitbullek
a ve 3 měs. hubená, vysoká, ratlík, ale fakt přibližně trojnásobek té váhy teď má
je to pěkné kompaktní zavazadlo 25kg max., většinou 23
rodiče a prarodiče jsou + - 5kg stejní, máma trochu hubenější, táta vyšší a mohutnější
všichni sourozenci byli v době odběru úplně, ale úplně stejní
ale dospělí nejsou, moje fenka má nejmenší hlavu
smiřte se s tím, že přesněji než přibližně rodiče a tak tři generace zpět..
hledáte velké štěně, co
tohle bych teda u pitbullků řešila až jako poslední, vzhled.