Učení štěněte chodit ven

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mikraf

13.7.2017 15:44
Mikraf

XXX.XXX.7.70

Dobry den,
mam dvoumesicni stene. Minuly tyden curalo ankakalo venku bez problemu max 1louzicka nebo jeden bobek za den doma, jinak venki, ale tedkon kaka doma. Nevim jestli zkousi co mu dovolime nebo tak. Kazdopadne budu rada za jakoukoliv radu jak ho toto odnaucit.
Diky moc.

13.7.2017 16:08
rapotacka11

XXX.XXX.32.79

A kam jste to dělala vy, když jste měla... třeba...půl roku ?
No, hlavně, že jste to nakonec zvládla .
HLÍDAT a BĚHAT !

13.7.2017 16:26
scylla

XXX.XXX.150.32

Mikraf napsal(a):
Dobry den,
mam dvoumesicni stene. Minuly tyden curalo ankakalo venku bez problemu max 1louzicka nebo jeden bobek za den doma, jinak venki, ale tedkon kaka doma. Nevim jestli zkousi co mu dovolime nebo tak. Kazdopadne budu rada za jakoukoliv radu jak ho toto odnaucit.
Diky moc.

Mimino nic nezkouší, prostě ho voďte ven po krmení, po probuzení, po hře, každou chvíli. Venku nijak přehnaně nejásejte, doma netrestejte. Má na to ještě několik měsíců, než se to naučí.

13.7.2017 16:35
macomb

XXX.XXX.200.139

Udivuje mě, že se pozastavujete u 2 měsíčního štěněte, že čůrá a tentuje doma Musíte hold pár týdnů nebo měsíců vydržet a chodit hodně často ven

Mikraf

13.7.2017 16:45
Mikraf

XXX.XXX.7.70

macomb napsal(a):
Udivuje mě, že se pozastavujete u 2 měsíčního štěněte, že čůrá a tentuje doma Musíte hold pár týdnů nebo měsíců vydržet a chodit hodně často ven

No me spis prislo divne ze na zacatku to slo a tedkon jako kdyby se sekl nebo ja nevim co :)...

Mikraf

13.7.2017 16:46
Mikraf

XXX.XXX.7.70

scylla napsal(a):
Mimino nic nezkouší, prostě ho voďte ven po krmení, po probuzení, po hře, každou chvíli. Venku nijak přehnaně nejásejte, doma netrestejte. Má na to ještě několik měsíců, než se to naučí.

Veterinar mi zase rikal ze mu mam dat odmenu a mit jeden pamlsek ktery dostane jen za to ze se vycura a vykaka venku a ze ho mam pochvalit. A po krmeni? Jsem cetla ze po krmeni ma byt v klidu a kdyz vidim jak lita venku :).

13.7.2017 16:57
scylla

XXX.XXX.150.32

Mikraf napsal(a):
Veterinar mi zase rikal ze mu mam dat odmenu a mit jeden pamlsek ktery dostane jen za to ze se vycura a vykaka venku a ze ho mam pochvalit. A po krmeni? Jsem cetla ze po krmeni ma byt v klidu a kdyz vidim jak lita venku :).

Veterináře se ptejte na zdraví, ne na výchovu. Venčení je činnost, při které i pes potřebuje trošku klidu, takže bych po vyvenčení jemně pochválila, žádná estráda. A ano, po krmení, protože nakrmení povzbudí peristaltiku a štěně se většinou vyvenčí. A protože vám vet nebo chovatel určitě řekli, že štěně tohoto věku je potřeba krmit 5* denně, není problém s tím, že by muselo být po jídle v klidu.

Přečtěte si tuhle knížku, najdete tam odpovědi na spoustu otázek ohledně péče, krmení, výchovy nejen štěněte. Psali jí zkušení chovatelé.

www.clovekpritelpsa.cz.

mikraf

13.7.2017 17:18
mikraf

XXX.XXX.225.28

rapotacka11 napsal(a):
A kam jste to dělala vy, když jste měla... třeba...půl roku ?
No, hlavně, že jste to nakonec zvládla .
HLÍDAT a BĚHAT !

Tak pardon, spis mi bylo divne ze uz kakal venku a ted z niceho nic zase doma... je to pevni stene tak nevim moc co a jak.

13.7.2017 17:31
scylla

XXX.XXX.150.32

mikraf napsal(a):
Tak pardon, spis mi bylo divne ze uz kakal venku a ted z niceho nic zase doma... je to pevni stene tak nevim moc co a jak.

Prostě se vám povedlo to vychytat a teď se vám to nedaří. Nezměnili jste krmení nebo jeho čas?

Přidejte reakci

Přidat smajlík