Se psem k mori autobusem?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Maja 69

10.7.2017 10:41
Maja 69

XXX.XXX.41.215

Zdravim, chtela jsem se zeptat zda nekdo z Vas nevi o vestovce, ktera by zajistovala dopravu se psem nad 10kg. Chci jet se zlatickem k mori, ale nemam auto a zatim jsem nikde nenasla ze by to nekdo nabizel. Dekuji za info :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.7.2017 11:05

Dobrý den,

jestli nemáte auto, tak můžete jet vlakem na Mácháč nebo tak.

Pochybuju, že najdete někoho, kdo by vás s velkým psem chtěl vozit autobusem k moři. už logicky, kam byste takového psa v autobuse dala?

10.7.2017 11:06
polárka.15

XXX.XXX.45.253

Pokud trváte na moři, psa dejte známým na hlídání a užijte si to.

10.7.2017 11:35
LájošM

XXX.XXX.14.251

Kvůli bezpečnosti vám na tak dlouhou cestu nikdo psa bez přepravky do autobusu nevezme. Navíc byste musela jet na místo, kde je pláž určená na koupání se psy, protože je často vstup se psy na pláže zakázaný.

10.7.2017 11:43
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Tak já bych svého chlupáče k moři netáhla, ten by tam chudák zhebnul v tom horku...záleží i co máte za psa. Chápu, že někdo by bez svého psa nejel, já například také ne, proto jsem 10let nikde nebyla. Co tak se zkusit poptat po okolí, sousedech a známých, jestli někdo nejede a nemá v autě místo? Třeba by je potěšilo podělit se o náklady na cestu. Do Chorvatska jezdí moře lidí, jen od nás z ulice teďka dvoji sousedé...Nebo nějaká skupina na FB? Já tam nejsem, ale co tak slyším, jsou tam skupiny snad na všechno

10.7.2017 11:45

Maja 69 napsal(a):
Zdravim, chtela jsem se zeptat zda nekdo z Vas nevi o vestovce, ktera by zajistovala dopravu se psem nad 10kg. Chci jet se zlatickem k mori, ale nemam auto a zatim jsem nikde nenasla ze by to nekdo nabizel. Dekuji za info :).

Asi bude muset zlatíčko zůstat doma, když nemáte auto. Nebo pojedete vlakem se zlatíčkem - tzv. doprava individuální.

aktevi

10.7.2017 12:50
aktevi

XXX.XXX.243.228

Myslím, že kto si raz obstaral psíka, vie čo to obnáša. A jedna vec je aj obetovanie dovoleniek. Ako písala pani vyššie, kým som mala psíka ani ja som cca 10 rokov na dovolenke nebola.

Ani strážiť by som ju nedala nikomu nedala, boli sme na seba naviazané. Proste stačia malé výlety po okolí...

10.7.2017 12:53
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Se psem autobusem k moři? To je vtip? Absolvovala jste to někdy? taková cesty je šílená i pro lidi, natož pro chudáka většího psa. nehledě na to, že pobyt ve vedrech na místě taky není pro většího psa zrovna velké labůžo.

10.7.2017 15:06
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Dasvo napsal(a):
Se psem autobusem k moři? To je vtip? Absolvovala jste to někdy? taková cesty je šílená i pro lidi, natož pro chudáka většího psa. nehledě na to, že pobyt ve vedrech na místě taky není pro většího psa zrovna velké labůžo.

Vedle ve vlákně psala Lexaurin, že se psem je(a myslím, že jezdí pravidelně) takže bych to zase nedramatizovala. Ale teda ne autobusem, ale nějakým autem s lidma, se kterýma se na zastávkách kvůli psu, dá domluvit. A mimo to...tam také žijí psi.

jolyha

10.7.2017 15:14
jolyha

XXX.XXX.229.101

lesnížínka napsal(a):
Vedle ve vlákně psala Lexaurin, že se psem je(a myslím, že jezdí pravidelně) takže bych to zase nedramatizovala. Ale teda ne autobusem, ale nějakým autem s lidma, se kterýma se na zastávkách kvůli psu, dá domluvit. A mimo to...tam také žijí psi.

No jo, ale s lidma autem a dá se domluvit... Zadavatelka shání cestovku a cestu autobusem. Dost rozdíl, ne? Jinak v pohodě sežene cestu "na vlastní triko" vlakem, auto k cestě k moři není nutně potřeba. Ve vlaku pes může bez problémů, určitě pro něj pohodlnější než bus. Jen to dobře naplánovat aby byla nějaká možnost venčení, tj. na určitých místech přestup a pokračovat dalším spojem, těžko to jet na jeden zátah dálkáčem...

10.7.2017 15:17
inusanka

XXX.XXX.98.58

Leta jezdí se pásma skupina pracovní kynologie k moři na plavání. Tak to zkuste s nima. Dovedete si představit, jak tomu psovi bude? Bez možnosti pohybu, kdyby mu něco bylo, tak vám řidič ani nemusí zastavit. To je nápad z ranku takových těch echt.

XXX189

11.7.2017 14:55
XXX189

XXX.XXX.89.103

Před pár dny jsem byla v Itálii, sem tam bylo možno potkat turistu i se psem, většinou tedy cca do 15ti kil. Bylo mi jich neskutečně líto, všichni s jazykem až u země, jeden mops tam i zkolaboval. My si dovolenou užili bez psa, ten si užíval zamračených a deštivých, chladných dnů tady. Oboustranná spokojenost.

11.7.2017 21:35

Tak moře je třeba i Balt a tam se nikdo neupeče. Ale žádný dálkový autobus psa nevezme, už kvůli alergikům.
Ale možná by se dala najít organizace, která pořádá psí zájezdy.

11.7.2017 22:12

Maja 69 napsal(a):

Někdo do autobusu asi psy bere, zkuste se poptat v téhle cestovce.

http://www.dogstravel.xf.cz/doprava.html.

Přidejte reakci

Přidat smajlík