Maja 69
XXX.XXX.41.215
Zdravim, chtela jsem se zeptat zda nekdo z Vas nevi o vestovce, ktera by zajistovala dopravu se psem nad 10kg. Chci jet se zlatickem k mori, ale nemam auto a zatim jsem nikde nenasla ze by to nekdo nabizel. Dekuji za info :).
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den,
jestli nemáte auto, tak můžete jet vlakem na Mácháč nebo tak.
Pochybuju, že najdete někoho, kdo by vás s velkým psem chtěl vozit autobusem k moři. už logicky, kam byste takového psa v autobuse dala?
Tak já bych svého chlupáče k moři netáhla, ten by tam chudák zhebnul v tom horku...záleží i co máte za psa. Chápu, že někdo by bez svého psa nejel, já například také ne, proto jsem 10let nikde nebyla. Co tak se zkusit poptat po okolí, sousedech a známých, jestli někdo nejede a nemá v autě místo? Třeba by je potěšilo podělit se o náklady na cestu. Do Chorvatska jezdí moře lidí, jen od nás z ulice teďka dvoji sousedé...Nebo nějaká skupina na FB? Já tam nejsem, ale co tak slyším, jsou tam skupiny snad na všechno
Maja 69
napsal(a):
Zdravim, chtela jsem se zeptat zda nekdo z Vas nevi o vestovce, ktera by zajistovala dopravu se psem nad 10kg. Chci jet se zlatickem k mori, ale nemam auto a zatim jsem nikde nenasla ze by to nekdo nabizel. Dekuji za info :).
Asi bude muset zlatíčko zůstat doma, když nemáte auto. Nebo pojedete vlakem se zlatíčkem - tzv. doprava individuální.
aktevi
XXX.XXX.243.228
Myslím, že kto si raz obstaral psíka, vie čo to obnáša. A jedna vec je aj obetovanie dovoleniek. Ako písala pani vyššie, kým som mala psíka ani ja som cca 10 rokov na dovolenke nebola.
Ani strážiť by som ju nedala nikomu nedala, boli sme na seba naviazané. Proste stačia malé výlety po okolí...
Dasvo
napsal(a):
Se psem autobusem k moři? To je vtip? Absolvovala jste to někdy? taková cesty je šílená i pro lidi, natož pro chudáka většího psa. nehledě na to, že pobyt ve vedrech na místě taky není pro většího psa zrovna velké labůžo.
Vedle ve vlákně psala Lexaurin, že se psem je(a myslím, že jezdí pravidelně) takže bych to zase nedramatizovala. Ale teda ne autobusem, ale nějakým autem s lidma, se kterýma se na zastávkách kvůli psu, dá domluvit. A mimo to...tam také žijí psi.
jolyha
XXX.XXX.229.101
lesnížínka
napsal(a):
Vedle ve vlákně psala Lexaurin, že se psem je(a myslím, že jezdí pravidelně) takže bych to zase nedramatizovala. Ale teda ne autobusem, ale nějakým autem s lidma, se kterýma se na zastávkách kvůli psu, dá domluvit. A mimo to...tam také žijí psi.
No jo, ale s lidma autem a dá se domluvit... Zadavatelka shání cestovku a cestu autobusem. Dost rozdíl, ne? Jinak v pohodě sežene cestu "na vlastní triko" vlakem, auto k cestě k moři není nutně potřeba. Ve vlaku pes může bez problémů, určitě pro něj pohodlnější než bus. Jen to dobře naplánovat aby byla nějaká možnost venčení, tj. na určitých místech přestup a pokračovat dalším spojem, těžko to jet na jeden zátah dálkáčem...
XXX189
XXX.XXX.89.103
Před pár dny jsem byla v Itálii, sem tam bylo možno potkat turistu i se psem, většinou tedy cca do 15ti kil. Bylo mi jich neskutečně líto, všichni s jazykem až u země, jeden mops tam i zkolaboval. My si dovolenou užili bez psa, ten si užíval zamračených a deštivých, chladných dnů tady. Oboustranná spokojenost.
Tak moře je třeba i Balt a tam se nikdo neupeče. Ale žádný dálkový autobus psa nevezme, už kvůli alergikům.
Ale možná by se dala najít organizace, která pořádá psí zájezdy.
Maja 69
napsal(a):
Někdo do autobusu asi psy bere, zkuste se poptat v téhle cestovce.
http://www.dogstravel.xf.cz/doprava.html.