Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

8.7.2017 12:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Ahojte, mám dotaz, od podzimu 2016 jsem začala psy krmit masem. za tři týdny jedeme s mladou CC do HR a našla jsem v chodbě ve skříni v barelu granule, je tam mix TOTW a wolfsblut pro štěňata od cca prosince. granule nebyly ve vlhku, ani nijak moc v teple, byly v temnu. a jelikož v HR budeme krmit granulema, napadlo mě vzít tyhle, může jim něco být? jak poznám"žluklé" granule? dík.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.7.2017 13:44

No... Jestli máte datum spotřeby př. konec roku a kvalitní a dobře těsnící barel typu Curver, tak by jim nic být nemělo. Ale nasypat je psům až v HR a věřit, že budou ok, bych neriskovala. Navíc na ně nejsou zvyklí a trávení by mohlo bojovat, jeden nikdy neví.

notregistered

8.7.2017 18:17
notregistered

XXX.XXX.211.106

Takhle dlouho otevřené granule, ne, nekrmte.
Mně to přijde blbé už tak po dvou měsících. Tři max.

Neregistrovaný uživatel

8.7.2017 22:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Tak jo, vyhazovat je nebudu, to je škoda, budu je nechávat nabopnat slepicim, ty se o ně skoro porvou a jak byste řešili krmení na dovolené? když je pes na BARFu a musí přejí na cca týden na granule? nějak nemůžu najít cestu, ale říkám si že kvalitní granule by jí nějak extra peklo udělat neměly... srajdu bude mír ze slané vody tak či tak...

Míra H.

8.7.2017 22:44
Míra H.

XXX.XXX.79.4

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak jo, vyhazovat je nebudu, to je škoda, budu je nechávat nabopnat slepicim, ty se o ně skoro porvou a jak byste řešili krmení na dovolené? když je pes na BARFu a musí přejí na cca týden na granule? nějak nemůžu najít cestu, ale říkám si že kvalitní granule by jí nějak extra peklo udělat neměly... srajdu bude mír ze slané vody tak či tak...

Co kvalitní konzervy? Třeba Falco, a přejít na ně ještě doma.

8.7.2017 22:55

4nohy prodávaly sušenou směs masa se zeleninou na zalití - čistě kuře nebo koně. Ale majitelé nedávno firmu prodali a vypadá mrtvě.

Granule projdou, dělají to tak čistí barfaři na dovolené skoro všichni. Já bych doporučila nějaké bez extrémních hodnot proteinů a tuků.

Neregistrovaný uživatel

9.7.2017 06:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
4nohy prodávaly sušenou směs masa se zeleninou na zalití - čistě kuře nebo koně. Ale majitelé nedávno firmu prodali a vypadá mrtvě.

Granule projdou, dělají to tak čistí barfaři na dovolené skoro všichni. Já bych doporučila nějaké bez extrémních hodnot proteinů a tuků.

A co TOTW Wolfsblut nebo Platinum, Platinum jsem měla vzorek a vypadaly celkem hezky a složení si myslím že taky žádná katastrofa...

Neregistrovaný uživatel

9.7.2017 06:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Míra H. napsal(a):
Co kvalitní konzervy? Třeba Falco, a přejít na ně ještě doma.

Pes momentálně sežere denně kilo masa, plus přílohy. konzervy mě samozřejmě taky napadly, ale víte kolik bych musela s sebou brát konzerv už jen pro psa? plus přílohy pro nějakou...

Míra H.

9.7.2017 08:59
Míra H.

XXX.XXX.79.4

Pes momentálně sežere denně kilo masa, plus přílohy. konzervy mě samozřejmě taky napadly, ale víte kolik bych musela s sebou brát konzerv už jen pro psa? plus přílohy pro nějakou...

Tak samozřejmě nevím kam, čím a na jak dlouho jedete. Letecky na 3 týdny to opravdu vhodné neni.
Na 10 dnů autem je to bez problemu. K tomu kupuji na místě kuřecí apod. To je všude v běžných obchodech.

Neregistrovaný uživatel

9.7.2017 09:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Je rozhodnuto, budem brát granule, jelikož jedeme na slepo bez ubytování a vše se bude řešit na místě až kde se nám bude líbit tak je bez šance držet maso někde v boxu za cenu že pak budu muset vyhodit např 10 kg masa protože to zasmrádne, což v parnu nebude problém. teď ještě potěšit bezpečnost psa v autě. pojede v kufru a zadní sedačky jsou s opěrkami skoro až ke stropu ale síť za zadní sedačky, do kufru dáme, pro jistotu aspoň pro pocit, kvůli policii. tak doufáme že to bude bez problémů.

9.7.2017 09:17

Jestli Platinum chutnají a zkoušeli jste, tak berte. Wolfsbluty je nutno ochutnat, jsou dost aromatické po bylinkách.

Neregistrovaný uživatel

10.7.2017 09:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jestli Platinum chutnají a zkoušeli jste, tak berte. Wolfsbluty je nutno ochutnat, jsou dost aromatické po bylinkách.

Jj taky to vidím jako asi dobrou volbu ty Platinum jsou takové polovlhké a měkké oproti klasickým granulím a neboptnají, zeleninku a ovoce bude baštit s námi, takže snad ochuzená moc nebude

Přidejte reakci

Přidat smajlík