Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

mikraf

6.7.2017 17:14
mikraf

XXX.XXX.225.28

Dobrý den,
od soboty máme štěně. Dneska mu jsou dva měsíce, akorát mi přijde, že nežere tolik kolik by mělo. Z ruky si to vezme normálně, ale z té misky ne. Má stejnou misku na vodu i na žrádlo, vodu normálně pije.
A ještě jeden dotaz.je možné, že štěně nastydlo? Máme otevřený balkon celou noc v obýváku a když se ráno vzbudí jdu s ním tam a nevím jestli je nastydlé či jen zkouší štěkat, zase mi přijde divné, že lidi chodí takhle brzo ráno normálně ven s pejskama tak mi přijde divné, aby takhle nastydl. Jinak je hrozně hravej a vše ok.
Sice zítra jdeme k veterináři, ale budu ráda za jakoukoliv radu smajlík
Díky za rady.

6.7.2017 18:07
rapotacka11

XXX.XXX.32.79

CO nežere ?
Ani maso ?
Samozřejmě, že mohlo MIMINO v noci nastydnout.
Spí li na zemi - při zemi totiž může táhnout=otevřené okno.

mikraf

6.7.2017 18:15
mikraf

XXX.XXX.225.28

No maso jsem nezkousela, nezere ty granule co má odmalička.
V noci spí samozřejmě v místnosti kde ten balkon otevrenej neni ale jde mi o to ráno kdy jdu ze sveho pokoje do pokoje kde ten balkon je otevřený celou noc. Jinak spí u sebe v pelíšku..

6.7.2017 20:20
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

mikraf napsal(a):
Dobrý den,
od soboty máme štěně. Dneska mu jsou dva měsíce, akorát mi přijde, že nežere tolik kolik by mělo. Z ruky si to vezme normálně, ale z té misky ne. Má stejnou misku na vodu i na žrádlo, vodu normálně pije.
A ještě jeden dotaz.je možné, že štěně nastydlo? Máme otevřený balkon celou noc v obýváku a když se ráno vzbudí jdu s ním tam a nevím jestli je nastydlé či jen zkouší štěkat, zase mi přijde divné, že lidi chodí takhle brzo ráno normálně ven s pejskama tak mi přijde divné, aby takhle nastydl. Jinak je hrozně hravej a vše ok.
Sice zítra jdeme k veterináři, ale budu ráda za jakoukoliv radu smajlík
Díky za rady.

Třeba je to nežravé štěně.
Granule jste dostala od chovatele?

mikraf

6.7.2017 20:44
mikraf

XXX.XXX.225.28

Fiona.Praha napsal(a):
Třeba je to nežravé štěně.
Granule jste dostala od chovatele?

Ano granule jsou stejné jako od chovatele smajlík