Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nestesti

4.7.2017 11:30
Nestesti

XXX.XXX.252.83

Vcera mi nestastnou nahodou auto srazilo psa a zlomil mu osklive nohu... Jely jsme ihned na vet.pohotovost.. Samozrejme mu poskytly veskerou peci co potreboval...( Nechal jsem tam 3700kc) za osetreni a leky na uklidneni... Poslaly nas pak domu ze zlomeninu musi operovat az druhy den..Cely vecer mi doma pes narikal a nespal..ja samozrejme take ne... Rano jsme sly na vet. Zpet a pes sel na operaci zlomeniny... A pan doktor me zacinal informovat o cenach zakroku atd.. ( div sem neomdlel ztech cen ) no zaclo to hezky z 10 000-20 000..( za operaci zlomeniny + kov. Desticky ).. A pokracovalo to dal ze budou jeste provadeny pri kontrolach rentgeny 1000-2000 kc a to pry nemusi byt vse... No byl jsem docela zhrozen... Z tech cen... Dotoho chodim do prace 12 h smeny.. Takze spsem musim byt aspon prvni medic doma.. Takze ani nevim jak to udelam v praci... Snad mi doktorka napise neschopenku aby me nevihodyly... Nebo toby me asi moc k me situaci nepomohlo... No jak se rika, ZIVOT JE BOJ '' tak meto dnesnim dnem zaclo na PLNO... Ale hlavne doufam ze dejzi to tam ted zvlada vsechno na jednicku a drzim ti palecky...

Neregistrovaný uživatel

4.7.2017 12:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25

Dobrý den,
mohla bych se zeptat, kde Vám pejska ošetřují?
Ceny i kvalitních klinik se dost liší. Nevím, jak moc je to komplikovaná zlomenina, ale já mám například ted labradora se zlomenou stehenní kostí a vyšlo mě to na dva tisíce. Jsou to čtyři týdny od doby, kdy se to stalo a pes už normálně chodí i když ho, samozřejmě, nenechám nijak skotačit. To co píšete je opravdu dost i když jak říkám, nevím, jak je to moc vážné.

4.7.2017 13:07
inusanka

XXX.XXX.98.58

Toto je důvod, proč jsem psa pojistila, zejména u velkých plemen to díky velkému objemu léků letí. Na finance jste se měl informovat předem, veterináři mají opravdu různé taxy.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.7.2017 18:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

Naše zlomenina, psina 22kg -nejdřív zasádrovaná po týdnu operovaná( plotna se šrouby) sakum prásk (léky, materiál, rentgeny) cca 12 tisíc... (2,5 sádra,7,5 operace, zbytek návštěvy okolo+ další léky).

Přidejte reakci

Přidat smajlík