Věčné olizování a oklepávání se jako kdyby vylezl z vody

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Martina1111

27.6.2017 14:26
Martina1111

XXX.XXX.254.202

Ahoj, mám takový problém se psem a nevím, jak se toho zbavit.. Furt (ale fakt téměř furt) se olizuje.. Po jídle to chápu, to je normální, ale máme jít ven, olizuje se, mazlím se s ním, olizuje se, prostě furt.. Leze mi to na nervy .. Nevím, jak ho to odnaučit.. Stejně jako.když se po ránu vzbudí a začne jakoby ze sebe, oklepávat vodu".. Oklepává se tak i když mu nasazuji nebo sundávám obojek, u mazlení a tak podobně jako s tím olizováním.. Je to výmarský ohař, unavuji ho každý den dlouhými procházkami, aportováním a podobně, takže z nudy to určitě nedělá.. Děkuju za rady

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.6.2017 14:33

Martina1111 napsal(a):
Ahoj, mám takový problém se psem a nevím, jak se toho zbavit.. Furt (ale fakt téměř furt) se olizuje.. Po jídle to chápu, to je normální, ale máme jít ven, olizuje se, mazlím se s ním, olizuje se, prostě furt.. Leze mi to na nervy .. Nevím, jak ho to odnaučit.. Stejně jako.když se po ránu vzbudí a začne jakoby ze sebe, oklepávat vodu".. Oklepává se tak i když mu nasazuji nebo sundávám obojek, u mazlení a tak podobně jako s tím olizováním.. Je to výmarský ohař, unavuji ho každý den dlouhými procházkami, aportováním a podobně, takže z nudy to určitě nedělá.. Děkuju za rady

Olizování patří mezi konejšivé signály a otřepáváním se pes často zbavuje stresu. Přijde mi, že to, co popisujete je projev nervozity.

27.6.2017 14:37
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Takže: vy ho pořád sledujete a vadí vám to, on je z toho nervozní a dělá to tím víc Ne, já vážně nevím, jen navazuju na simolu

Martina1111

27.6.2017 14:56
Martina1111

XXX.XXX.254.202

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Olizování patří mezi konejšivé signály a otřepáváním se pes často zbavuje stresu. Přijde mi, že to, co popisujete je projev nervozity.

Nemá být z čeho nervózní si myslím.. Leží v pelechu, spí, najednou vstane a tačne to dělat.. Nebo mu řeknu, JDEME VEN?" a začne to zas dělat.. Už jsem si četla o tom, že může být nervózní, ale fakt nemá z čeho..

Martina1111

27.6.2017 14:57
Martina1111

XXX.XXX.254.202

lesnížínka napsal(a):
Takže: vy ho pořád sledujete a vadí vám to, on je z toho nervozní a dělá to tím víc Ne, já vážně nevím, jen navazuju na simolu

I když ho ignoruju, dělá to

27.6.2017 16:16

Martina1111 napsal(a):

A olizuje se kde?

27.6.2017 16:18

Házet to na nervozitu je fajn, ale je mraky zdravotních problémů, které tohle taky umí. atopie. blechy, plné anální žlázky. syringomyelie. jen co mě rychle napadá.

Martina1111

27.6.2017 16:24
Martina1111

XXX.XXX.254.202

A olizuje se kde?

Jenom na puse, jakoby se furt olizovat po jídle, jestli mě chápete.

Martina1111

27.6.2017 16:25
Martina1111

XXX.XXX.254.202

Házet to na nervozitu je fajn, ale je mraky zdravotních problémů, které tohle taky umí. atopie. blechy, plné anální žlázky. syringomyelie. jen co mě rychle napadá.

Veterinář o tom ví a nijak to neřešil, říkal, že to prý může být zlozvyk.

27.6.2017 16:42
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Aha, jen na hubě, tak bych řekla, že mu může být i blbě od žaludku. Můj pes má to trávení taky všelijaké a olizuje se také poměrně často, také hodně říhá. Čím krmíte?

27.6.2017 17:00
scylla

XXX.XXX.150.32

Martina1111 napsal(a):

Olizování může znamenat závažný zdravotní problém, stejně jako to oklepávání, takže začít dobrým veterm.

27.6.2017 17:00
scylla

XXX.XXX.150.32

Martina1111 napsal(a):
Veterinář o tom ví a nijak to neřešil, říkal, že to prý může být zlozvyk.

Jděte k jinému vetovi.

27.6.2017 17:01
scylla

XXX.XXX.150.32

Martina1111 napsal(a):
Nemá být z čeho nervózní si myslím.. Leží v pelechu, spí, najednou vstane a tačne to dělat.. Nebo mu řeknu, JDEME VEN?" a začne to zas dělat.. Už jsem si četla o tom, že může být nervózní, ale fakt nemá z čeho..

To fakt vypadá na zdravotní problém.

Přidejte reakci

Přidat smajlík