Fenka (AUO, zadny kratkonosy) obcas davi jakoby kaslem a pak vypada, ze neco chce vyzvracet/vyplivnout, ale neudela to. Taky hodne olizuje veci, zed, podlahu, gauc, hrube povrchy, vetsinou po nejake epizode.
A konstantne kycha, ale to ma od mala, kdykoliv si lehne na zada.
Radsi sem se objednala na veterinu, at to neni mekke patro, trachea, srdce. Jak takove vysetreni probiha? Zkusila sem ji parkrat masirovat krk a dusit se spis zacala z toho.
Objednali me docela rychle ( jeste na dnesek) kdyz sem to rekla, takze to asi nebude moc banalita. Delala to vzdycky mi prijde, ale ted je to nejake castejsi...
Uživatel s deaktivovaným účtem
"obcas davi jakoby kaslem a pak vypada, ze neco chce vyzvracet/vyplivnout, ale neudela to. Taky hodne olizuje veci, zed, podlahu, gauc, hrube povrchy, vetsinou po nejake epizode."
přesně tohle dělal můj pes = překyselený žaludek (či nějaký takový problém) = špatná strava (u něj např. TOTW).
Uživatel s deaktivovaným účtem
Přehnaný slinění, polykání, olizování věcí, hysterický žraní trávy (pokud je to umožněno), zvracení žaludečních šťáv - tyhle příznaky jsou obvykle opravdu od pálení žáhy.
Ty ostatní projevy jako kašel a kýchání už mi nesedí a je dobře, že se na to podívá veterinář.
aktevi
XXX.XXX.243.228
A co vam zistili doktor ?